Adóstopp Pénzügyi és Számviteli Bt.
Város: 1191. Budapest
Utca: Hamvas utca 7-9. 2649
Telefon: 06 1 217-5516
Fax: 06 1 217-5516
Mobil:
GPS: 47.4632  - 19.1333
Weblap: www.adostopp.hu
E-mail: szia777@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - felnőtt képzés
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - könyvelés, könyvvizsgálat
Bemutatkozás:

Az ADÓSTOPP Betéti társaság 1998 szeptemberében alakult családi vállalkozásként.

Tagjai:
Urbánné Balog Mária – a társaság megalakulása előtt 20 éven keresztül szocialista nagyvállalatoknál dolgozott főkönyvelőként, 1990-től kezdve vállalkozóként végzett könyvelői munkákat az új rendszer új vállalkozóinak. Lányát megtanította a szakma szeretetére és fortélyaira, így közös vállalkozásba kezdtek:
Szabó Ildikó Angéla – 1993-tól édesanyja mellett tanult és dolgozott a könyvelői szakmában. 1998-ban végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskola által szervezett mérlegképes könyvelő szakon.
Mindketten regisztrált könyvelők, a kötelező szakmai továbbképzéseken és az ajánlott tanfolyamokon részt vesznek a jogszabálykövetés érdekében.

2003 nyarán új profillal bővült a társaság tevékenységi köre. Létrehozták az ADÓSTOPP Gyakorló Iskolát. Az iskola megalakítására a jelenlegi oktatási rendszer hiányosságai miatt volt szükség. Az iskolában végzett hallgatók 70%-ának sikerült megfelelő állást találnia, 10%-uk önálló könyvelői vállalkozásba kezdett, néhányan pedig még időben rájöttek, hogy mégsem ezt a szakmát kellene folytatniuk.
Az oktatásról bővebben honlapunkon a Gyakorlati Oktatás címszó alatt olvashatnak az érdeklődők.

Jelenleg a társaság a XIX..kerületben működik, hétköznapokon 8-16 óráig előzetes bejelentkezés után lehet ellátogatni az irodába. Az épületben éjjel-nappal portaszolgálat segíti az ügyfelek tájékoztatását.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: