Angyalszív Egészségház és Biobolt
Város: 1092. Budapest
Utca: Lónyay utca 11. 2633
Telefon: 06 1 299-0989
Fax: 06 1 299-0988
Mobil:
GPS: 47.487  - 19.0614
Weblap: www.angyalsziv.hu
E-mail: info@angyalsziv.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - tanácsadás
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

2005 tavaszán, azzal a céllal kezdtük el szervezni az "Angyalszív"-et, hogy egy olyan helyet alakítsunk ki, amely alkalmas arra, hogy a hozzánk betérő (legyen az vásárló, beteg, felfrissülni vágyó vagy tudásra szomjazó) jól tudja érezni magát, otthonosan mozogjon nálunk, kicsit kikapcsolódhasson a mindennapok rohanásából. Munkánkat mindenek előtt a segítség motiválja.

Segíteni szeretnénk az üzletünkbe látogatóknak, hogy megtalálják a nekik leginkább szükséges táplálékot, akár szellemi, akár lelki vagy akár valós élelmiszerről is legyen szó. Segíteni szeretnénk a hozzánk fordulónak, hogy megtalálja azt a terápiát vagy gyógymódot, amellyel mihamarabb a gyógyulás útjára léphet. Segíteni szeretnénk minden embernek tanfolyamainkkal, klubjainkkal, hogy szellemi fejlődése útján mind messzebb tudjon eljutni, ezáltal értékesebb életet élve, másokat segítve vagy csak jobban megértve, elfogadva közelebb kerülhessen az élet igazi értelméhez, a szeretethez, a boldogsághoz.

Munkatársaink kiválasztásakor két fontos szempontot tartottunk szem előtt. Első az adott szakterület kiváló ismerete, a szakmai felkészültség. Második nagyon fontos szempont a központ szellemiségével, célkitűzésével való tökéletes azonosulás, hiszen mi egy gyógyító, segítő közösséget akarunk létrehozni, nem, pedig külön dolgozó, a másik tevékenységét nem ismerő egyének csoportját. Munkatársainktól nem volt elvárás a "nagy tapasztalat" vagy a szakmában szerzett "hírnév". Szerettünk volna olyan fiataloknak helyet biztosítani, akikben megvan a tűz, a lelkesedés, a hit, a lendület a szakmai felkészültség a segíteni akarás mellett. ők és Mi nem híresek, hanem egyszerűen jó emberek szeretnénk lenni azáltal, hogy segítünk annak, aki kéri, és ha korlátainkba ütközünk, akkor beismerjük azokat ("ha valakivel jót teszel, akkor ne tőled tudja meg a világ, hanem attól, akivel jót tettél").
 
Közösségünk független minden vallási, politikai és egyéb irányzattól, de elfogadunk és befogadunk minden nézetet, ideológiát, melyet a szeretet vezérel. Cserébe viszont mindenkitől a másik nézeteinek, hovatartozásának tiszteletben tartását kérjük. Tanáraink, gyógyítóink is más-más vallást gyakorolnak, különböző vonalakat képviselnek, de a hitük egy és ugyanaz. Nálunk mindenki egyenlő!

őszintén remélem, hogy jó az a cél, amit kitűztünk, sokan azonosulnak vele a későbbiekben is, és ezáltal tovább gyarapszik közösségünk.
Mindenkinek sok boldogságot és szeretetet kívánunk!

Legyen ma is nagyon szép a napjuk!

Angyalszív

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: