Office-Tech Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Fehérvári út 130. 2618
Telefon: 06 1 206-2370
Fax: 06 1 464-3469
Mobil: 06 70 319-9959
GPS: 47.4559  - 19.0398
Weblap: www.officetech.hu
E-mail: office-tech@officetech.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - papír, irószer
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Számítástechnika

A számítástechnikai részleg széleskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleink részére, kezdve a hardware és software értékesítéstől az üzemeltetésen át egészen az ügyviteli rendszerek kulcsrakész átadásáig, beleértve a rendszer kialakítását és dokumentálását. A vállalkozások számára készült hazai fejlesztésű ügyviteli szoftverek között a népszerűségi lista elején található a Cobra Conto Win+, mely értékesítésével, telepítésével, valamint üzemeltetésével is foglalkozunk, továbbá adatbányászati eszközökkel támogatjuk. Ezek a tevékenységek természetesen mindenféle ügyviteli rendszerre vonatkoznak. Ezen felül foglalkozunk egyedi szoftverfejlesztéssel is, melyről bővebb felvilágosítást kérhet elérhetőségeink bármelyikén.

E tevékenységet az ország egész területén vállaljuk. Az általunk kínált szolgáltatás teljes mértékben igazodik a megrendelők igényeihez. A megoldandó feladat illetve probléma ismeretében teljesen az alapoktól felépítjük a számítógépes rendszert, tanácsadással segítjük az ügyfelek döntését a megfelelő hardware és software kiválasztásában, majd a kész rendszer üzemeltetésében. Munkatársaink igény szerint, folyamatosan segítségére lesznek a rendszer fejlesztésében, karbantartásában. Megrendelését rövid határidővel teljesítjük, legyen szó akár egy alkatrészről, vagy egy komplett konfigurációról, grafikai állomásokról, multimédiás - nagy kapacitású gépekről, vagy szerver építéséről, és üzembe helyezéséről.

Cégünk széles ügyfélkörrel rendelkezik. Magánszemélyek, kisebb cégek, irodák, és komplett üzemek is ügyfeleink közé tartoznak, számos referenciával tudunk szolgálni, nem csupán Budapesten, de az ország egész területén.

Jelszavunk a rugalmasság és a fogyasztói igények teljes körű kielégítése.

Író- és Irodaszer

Az irodaszer részleg a papír-írószer és irodaszer csoportba tartozó termékek teljes körét forgalmazza, mindent, ami egy iroda működéséhez szükséges. Az irodabútorok kivételével bármit szállítunk (írószerek, rajzeszközök, irodagépek, irodai eszközök, papíráruk, iratgyűjtők, nyomtatványok). Ez a tevékenység jelenleg Budapestre és néhány vidéki városra korlátozódik, azonban az ügyfélkör bővülésével a földrajzi határok kitolódnak, egyre több vidéki vevőt sorolhatunk klienseink közé. A termékeket rövid szállítási határidővel, alacsony áron kínáljuk, melyben a házhozszállítás is benne foglaltatik (Budapest területén 20.000 Ft, vidékre 50.000 Ft-ot meghaladó összeg felett). A termékkör nagysága miatt nem lehetséges a piacon jelen lévő összes termék felsorolása, ezért bármilyen igényével forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén.

Az értékesítés minden esetben a megrendelést követően közvetlenül történik üzlethelységgel nem rendelkezünk. Ez lehetővé teszi, hogy vevőink számára a lehető legalacsonyabb árakat biztosíthassuk, és mindig az igényeknek legjobban megfelelő termékstruktúrát építsük fel, rugalmasan követve a mindenkori piaci igényeket. A megrendelések feladása lehetséges telefonon, telefaxon, levélben, E-mail-ben és az Interneten keresztül is. A cég profilja a - fogyasztói szükségletek figyelembevételével - úgy lett kialakítva, hogy az egymást kiegészítő tevékenységek révén egy iroda összes felmerülő igényét gyorsan, rugalmasan tudjuk kielégíteni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: