Metalweld Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Fehérvári út 144. 2591
Telefon: 06 1 203-0019, 06 1 371-0286
Fax: 06 1 206-0749
Mobil:
GPS: 47.4552  - 19.0396
Weblap: www.metalweld.hu
E-mail: office@metalweld.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

A céget 1991-ben az Aluterv FKI (az egykori Fémkut) Hegesztő Laboratóriumának szakmai bázisából kiindulva alapította három fejlesztő mérnök és egy hegesztő szakoktató. A szakmai tevékenység felölelte az alumíniumipar teljes vertikumában felvetődő hegesztéstechnológiai, és ehhez kapcsolódó anyagvizsgálati kérdések fejlesztési és kísérleti kutatás vonatkozásait.
Évtizedeken át gyűlt a tapasztalat a fémek feldolgozására vonatkozóan nemcsak a kísérletezés, kutatás, fejlesztés, hanem a gyártás üzemi meghonosítása, az oktatás, sőt a különleges gyártás kivitelezése, valamint a javítóipar terén is.

A mai igények jellemzően kevésbé az elméleti kutatásra, sokkal inkább az igényes és különleges termék, technológia, és anyagféleség kérdésköreire irányulnak, így a jelenlegi fő tevékenység is ezekre összpontosít, és az eszközpark is ebbe az irányba fejlődött.

Célkitűzésünk:

Célkitűzésünk, hogy partnereinknek abban nyújtsunk segítséget, ami meghaladja a napi rutinhoz szükséges felkészültségét. Ott szeretnénk szolgáltatást nyújtani, ahová már nem célszerű, nem kifizetődő partnercégeink készségeit fölfejleszteni. Bizonyos esetekben viszont éppen mi irányítjuk a kívánt fölfejlesztést, ami után útjára bocsátjuk a közösen megteremtett gyártási kultúrát.

Minőségpolitikánk:

Minőségpolitikánk szerint nem elégszünk meg a vevőink által velünk (termékünkkel, szolgáltatásunkkal) szemben támasztott követelmények teljesítésével, hiszen tisztában vagyunk, hogy a követelmények egzakt meghatározása már a problémamegoldás szerves része. Gyártás estén vizsgáljuk a termék teljes életciklusát, javítás esetén az előéletet, a tönkremenetel módját és a további várható igénybevételt. Ezek alapján a megrendelővel közösen mérlegelve határozható meg a teendők módja, sőt műszaki követelményszintje.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: