Humánia Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 9. 2574
Telefon: 06 1 455-7040
Fax: 06 1 455-7049
Mobil:
GPS: 47.4876  - 19.063
Weblap: www.humaniakft.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Állás - diákmunkák
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Mielőtt belefognánk a Humánia Kft. történetének ismertetésébe, feltétlenül szólnunk kell a néhány szót a Fürge Diák Iskolaszövetkezetről:

A Fürge Diák Iskolaszövetkezet 1994-ben alakult Pécsett. Alapítói - egyetemisták, főiskolások és friss diplomások - azzal a céllal hozták létre, hogy a munkaerő-piac további szegmenseit nyithassák meg az alkalmi munkákat kereső középiskolás diákok és felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók előtt az 1980-as évek közepétől piaci alapokon működő iskolai szövetkezeti forma keretei között. A szövetkezet az alapítása óta eltelt évek alatt több mint ezer megbízót nyert meg a diákmunka alkalmazásának, harmincezer fiatalt léptetett be tagságába és biztosított számukra pénzkereseti lehetőséget. Tevékenységét kiterjesztette az ország egész területére, és az évek során szinte minden megyeszékhelyen megnyitott önálló képviseletének működtetésével olyan szakmai tapasztalatot halmozott fel, mellyel mind a piacon megjelenő igény, mind a 2001-es törvényi változások indukálta átalakulási kényszer hatására megfelelő háttérrel léphetett ki a felnőtt munkaerő-kölcsönzés piacára.

A szövetkezet vezetői ezért hozták létre 2001. júniusában a Humánia Kft-t, mely már az első gazdasági (fél)évben olyan cégeknél nyert el azóta is általunk teljesített nagy volumenű megbízásokat, mint a Sanofi Synthelabo Rt. (Chinoin) és a MATÁV Rt. (ez utóbbit közbeszerzési eljárás keretében). Ezáltal a két cég az eddig kiépített infrastruktúrát és megszerzett szakmai tapasztalatot közösen kamatoztatva vált a munkaerő-piac egy jelentős szereplőjévé: megbízói és a foglalkoztatottak száma, valamint realizált árbevétele alapján Cégcsoportunk a tíz legnagyobb munkaerő szolgáltató egyike.
Hiszünk abban, hogy a Humánia Kft. erőssége a minőség iránti elkötelezettségben, a nagyfokú rugalmasságban és a testre szabott megoldások kidolgozásában rejlik.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: