Fangoria Magyarország Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 16. III.em. 39. 2546
Telefon: 06 1 215-2280
Fax: 06 1 215-4009
Mobil:
GPS: 47.4872  - 19.0632
Weblap: www.fangoria.hu
E-mail: info@fangoria.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
        *  Szórakozás, vendéglátás - egyéb
Bemutatkozás:

A Fangoria horrormagazin Amerikában 25 éve piacvezető, amennyiben a horror műfajról és az ahhoz kapcsolódó témákról van szó.
Ennek a magazinnak a nevét sikerült megvennünk 2004-ben.
Az első magyar szám 2004 nyarán jelent meg, ami főként az eredet cikkek fordításaiból állt.
Azóta kiadványunk rengeteget fejlődött, belső tartalmát pedig egyre inkább a magyar vonatkozású (magyar írók tollából származó) cikkek teszik ki.
Lapunk egyaránt tartalmaz filmkritikákat, könyvelemzéseket, filmkészítési érdekességeket, képregényes kritikákat, interjúkat, vagy éppen filozófiai jellegű, elmélkedős összegzéseket.
Olvasottságunk folyamatosan nő, egy év távlatából visszatekintve és hetedik számunkat kézben tartva ez nem is csoda, hiszen láthatóan sokat változott mind a külalak, mind pedig a belső tartalom.
Utóbbit igyekszünk az olvasói igényeknek megfelelően összeállítani, miközben vásárlóinkat egy családias, barátságos légkörbe vonjuk be közvetlen cikkeinkkel és rendhagyó levelezési rovatunkkal, illetve rajz-, novella- és cikkírói pályázatokkal vonjuk be őket az újság készítésébe.

Magazinunk szimpla és DVD-s változatban is kapható, utóbbi érdekessége, hogy míg korábban más kiadók korábban megjelent termékeit csatoltuk újságunkhoz, negyedik számunktól olyan kultikus és korábban DVD-n soha meg nem jelent alkotások jogait vásároljuk meg, mint például az őrült Stone (Rutger Hauer főszereplésével), a Pumpkinhead (A méltán híres látványtervező Stan Winston rendezésében, Lance Henriksen főszereplésével.), a Mutánsok (a Hellraiser második részét jegyző Tony Randel rendezésében), a Dario Argento féle Trauma, a rendkívüli színészeket felvonultató Angyalok háborúja, vagy a Stephen King novellájából készített A kukorica gyermekei . A filmeket mi magunk szinkronizáltatjuk, és a lehető legjobb minőségben juttatjuk el olvasóinkhoz.

A Magyar Fangoria 80+4 oldalon, 10000 példányban jut el egyre csak növekvő olvasói bázisunkhoz, és miközben a közelmúltban ünnepeltük tizedik számunk megjelenését (lassan két éve vagyunk a hazai piacon), megtörtént a nagy esemény: első három magazinunk teljesen elfogyott, ezzel is jelezve, nagy szükség volt egy magyar horrorlapra. Annak kiadását és folyamatos minőségi javulását pedig egyértelműen az olvasóink hálálják meg… ez mind az interntes fórumunkon, mind pedig a beérkezett leveleken látható.

Böjtös Gábor
Főszerkesztő

Reklámok és partnereink

Eddig megjelent számainkhoz egyre nívósabb partnereket sikerült megnyerni reklámozás céljából, illetve utolsó két megjelenésünk után egyre több cég keres meg minket reklámozási céllal.

Korábbi, legfőbb partnereink:
•  Viasat 3
•  Vodafone
•  SPI
•  Warner Home Video
•  Intercom
•  UIP Dunafilm
•  Budapest Film
•  Odeon
•  Darkness horror étterem
•  Metal Hammer World magazin
•  DVD Center magazin
•  Holdfény Fantasy Kft.
   (Horror és egyéb játékfigurák kizárólagos hazai forgalmazója)
•  Alexandra könyvkiadó

Együttműködésünk minden partnerünkkel sikeres és jól működő, gyümölcsöző volt mindkét fél részére.
Ezeken felül folyamatos kapcsolatban vagyunk más hazai film- és könyvforgalmazókkal, különböző médiákkal (Viva, Budapest Rádió).

Hirdetési áraink:
•  Belső borítók: 250.000 forint.
•  Külső, hátsó borító: 400.000 forint.
•  Normál, belső oldalak: 150.000 forint.

Természetesen megfelelő kezdeményezés esetében hajlamosak vagyunk kompromisszumokra.

Reméljük, hamarosan Ön is partnerünkké válik, hogy együtt bizonyíthassuk be azt, ami a világ többi táján soha nem is volt kérdéses: a horror -mint műfaj- ugyanúgy fontos része az emberi művészetnek, mint az önkifejezés bármelyik más ága.

Olvasóink tudják ezt… Pont Önöket kellene róla meggyőzni?

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: