Roll-Soft Kft.
Város: 1191. Budapest
Utca: Üllői út 200. 2535
Telefon: 06 1 282-8288
Fax: 06 1 282-8638
Mobil:
GPS: 47.4643  - 19.1287
Weblap: www.rollsoft.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

1992-ben alakult. Eleinte a DOS-os felületű programjainkat, így a Roll-Business® első generációját is Clipper-ben fejlesztettük. Ma már Windows alatt futó rendszereink rendkívüli stabilitását hibatűrő SQL adatbázis-kezelő és a robosztus, nagyvállalati fejlesztésekre is alkalmas PowerBuilder Enterprise professzionális fejlesztőeszköz biztosítja. Kezdetben tulajdonostársammal ketten láttunk munkához, a céget azóta is személyesen mi vezetjük. Ma több mint 10 fejlesztőmérnök és ügyviteli szakember gondoskodik arról, hogy 300-nál is több partnerünk eredményesen alkalmazza rendszereinket.
  
Minőség  Készülünk az ISO minősítés megszerzésére. A minőséget belső szabványokkal, minőségellenőrzéssel, tudásbázis működtetésével és képzésekkel biztosítjuk. Folyamataink szabályozottak, dokumentáltak, szabványban rögzítettek.

Objektumorientált fejlesztési módszertan véglegesítése jelenleg folyik. Ennek értelmében a készülő rendszert elemezzük, modellezzük, megtervezzük (egyúttal dokumentáljuk) majd ezt követően valósítjuk meg (több alkalmazásban már bizonyított, tesztelt objektum-blokkokkal).

Roll-Business® rendszerünk friss verzióinak tesztelését kibocsátás előtt (a fejlesztői tesztet követően) jól képzett ügyviteli szakembergárda végzi, előre rögzített teszt-forgatókönyvek alapján.

Jól működő ügyfélszolgálati rendszert alakítottunk ki. Minden bejelentést rögzítünk, témafelelős gondoskodik a lebonyolításról. A megoldott eseteket archiváljuk, melyekből gyakran ismételt kérdések (GYIK, FAQ) gyűjteményt készítünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: