Dun és Bradstreet Hungária Kft.
Város: 1191. Budapest
Utca: Ady Endre út 32-40 2492
Telefon: 06 1 280-3379
Fax: 06 1 280-3379
Mobil:
GPS: 47.4609  - 19.131
Weblap: www.dnbhungary.hu
E-mail: erika.verdes@dnbhungary.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - pályázat
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
Bemutatkozás:

A D&B (NYSE:DNB) a világ legnagyobb üzleti információ szolgáltatója, amely 160 éve áll ügyfelei rendelkezésére.
Biztosítjuk ügyfeleinknek mindazokat az információkat, eszközöket és szakértelemet, amelyek segítségével magabiztosan dönthetnek az üzleti életben. A D&B Kockázatkezelési szolgáltatásaival csökkentheti a kereskedelmi hitelkockázatot, míg az Üzleti marketing szolgáltatások segítségével új, vásárlóerővel rendelkező ügyfeleket szerezhet.

A D&B által nyújtott információk és módszerek felhasználhatók továbbá a potenciális kereskedelmi partnerek elektronikus ellenőrzésére és hitelesítésére.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és céljaink elérése iránt.
A D&B termékek és szolgáltatások a világ legnagyobb, 100 millió vállalatot tartalmazó adatbázisából származnak. Az általunk kezelt információk pontossága és teljessége érdekében a legfejlettebb adatgyűjtési eszközöket alkalmazzuk, és adatbázisunkat naponta közel egymilliószor frissítjük.

Elkötelezettségünk a minőség iránt azt jelenti, hogy ügyfeleink a legfrissebb és a legfontosabb információkat kapják meg üzleti döntéseik támogatásához. Célunk, hogy segítséget és hatékony megoldásokat nyújstunk a napi üzleti feladatok megoldásához.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: