Geodesy Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Kondorfa u. 6-8. 2480
Telefon: 06 1 481-2050
Fax: 06 1 481-2049
Mobil:
GPS: 47.4542  - 19.043
Weblap: www.geodesy.hu
E-mail: info@geodesy.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Tevékenységünk


Megalakulásától kezdve a GeoDesy Kft. -hagyományait követve - elsősorban geodéziai műszerekkel foglalkozott és máig is ez a fő tevékenysége.

Ezen belül a gyártó tevékenység kapott hangsúlyos szerepet egészen a legutóbbi időkig. Ehhez illeszkedik a gyár gépparkja, műszerezettsége és nem utolsósorban a munkatársak szaktudása is.

Korábban a kereskedelmi tevékenység inkább csak a kiépült vevőkör kiszolgálására korlátozódott.

A piaci változások hatására a gyár vezetősége egyre inkább igyekezett a kereskedelemre is hangsúlyt fektetni, ami szükségszerűen magával vonta a marketing tevékenység felerősítését.

Ennek eredményeképpen fejlődött a vállalat külföldi disztributor hálózata. További lépés volt a belföldi piac kiszolgálására létrehozott szaküzlet megnyitása Budapesten. A szaküzlet létrehozásakor alapvető célkitűzés volt, hogy a szakma által igényelt sokféle terméket forgalmazzunk, beleértve több gyártó cég színvonalas termékeit, a közép árkategóriájú eszközöket és a szükséges, mindennapi segédanyagokat is. 

A szakma teljesebb kiszolgálása érdekében kezdte meg a vállalat a szolgáltatások bevezetését. Ebbe a kategóriába sorolható a

műszerjavítás és
a műszerkalibrálás (akkreditált laboratóriumban)


A gyár tevékenységének szélesítését szolgálja a finommechanikai és optikai elemek gyártása külső megrendelésre.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: