GBAM Partners Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Szigetvári u. 4. 2471
Telefon: 06 23 376-049
Fax: 06 23 376-049
Mobil:
GPS: 47.4016  - 18.8867
Weblap: www.gbam.hu
E-mail: gbam@gbam.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - reklám, grafika
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Tisztelt Hölgyem, Uram, kedves leendő Ügyfelünk!

Ha már vendégként üdvözölhetjük, szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy bemutassuk Önnek cégünket s felhívjuk figyelmét az általunk nyújtott szolgáltatásokra, melyek a reklámépítészet teljes területét lefedik.

A GBAM Partners Kft. 2001 év végén alakult. Társaságunk fő profilja a kültéri és beltéri reklámszerkezetek és információs rendszerek tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása.

Tevékenységünk 2003 év elején lépett új fázisába, amikor bezárta kapuit a finn tulajdonú Tammerneon Kft., és alkalmazottainak egy része belépett hozzánk, továbbá volt Megrendelőinek egy része is biztosította cégünket, hogy a hagyományosan magas színvonalú szolgáltatás folytatása esetén társaságunkkal kíván továbbra is együtt dolgozni.

Szolgáltatásaink a gondolat felmerülésétől a megvalósításig tartanak, sőt azon túl is. Tevékenységünk felöleli a tervezések teljes körű lebonyolítását a látványtervezéstől a részletes gyártmánytervezésig. Gyártmányaink a reklámok széles körét ölelik fel a benzinkút homlokzati világító elemeitől kezdődően feszített fóliás reklámszerkezteken és nagy feszültségű neon megvilágítású dobozbetű szerkezeteken át a különböző beltéri és kültéri információs rendszerekig.

Ügyfeleink között tudhatjuk többek között: az Allianz Hungáriát,a Citroën Hungáriát., a Kereskedelmi és Hitelbankot, a Michelint, a MOM Parkot, a Volksbankot és sok más számunkra fontos ügyfelet.

Referenciákkal rendelkezünk benzinkutak, márkakereskedések, bankok, szállodák és kereskedelmi egységek arculati elemeinek tervezésére, gyártására és szerelésére.

Vállalkozásunk rendelkezik mindazon gazdasági, pénzügyi és műszaki háttérrel, amely stabil piaci pozíciót nyújt vállalatunknak.

Iroda és postacím:

1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. (bejárat a Sztregova utca 1 felől)
Tel.: +36-1-203-37-89
Fax: +36-1-203-45-97

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: