EuroCable Kft.
Város: 2040. Budaörs
Utca: Szabadság út 77. 2456
Telefon: 06 23 416-716, 06 1 789-9296
Fax: 06 23 428-541
Mobil: 06 20 919-6194
GPS: 47.4605  - 18.9558
Weblap: www.eurocable.hu
E-mail: office@eurocable.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

EuroCable Távközlési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Szolgáltatásaink:

Kábeltelevíziós szolgáltatás:

A KTV szolgáltatás a műsorszolgáltató által előállított jelek egyidejű, változatlan továbbítása vezetékes (kábeles) hálózaton a műsorszolgáltató fejállomásától a szolgáltatás-hozzáférés pontig (előfizető). A Szolgáltató KTV szolgáltatásának célja, hogy az Előfizető az előfizetési díj ellenében kiváló minőségben nézhető, a lehető legtöbb csatornákat tartalmazó programcsomagokat kapjon.

A szolgáltatás tartalmazza a közszolgálati és a helyi műsorszolgáltatók televízió és rádió csatornáit a Médiatörvényben meghatározott formában, valamint a műsorszolgáltatókkal történt megállapodás szerint a földről és műholdról sugárzott televízió és rádiócsatornák műsorjeleit programcsomagok formájában.


Internet szolgáltatás:

Hálózatunk Interaktív (oda-vissza) irányú rendszerű, amely lehetőséget biztosít a kábeltelevíziós hálózaton nagysebességű, percdíj-mentes INTERNET szolgáltatás nyújtására.

Az INTERNET a központból, előbb a kábeltelevíziós fejállomáson keresztül a kábeltelevíziós hálózatba, majd az előfizetőknél elhelyezett kábelmodemen keresztül a számítógépbe csatlakozik. Az Internet Szolgáltatást (CHELLO) az UPC Magyarország Kft. biztosítja az EuroCable hálózatán.


Telefon szolgáltatás:

Az IP alapu közcélú távbeszélő Szolgáltatást (UPC telefon) az UPC Magyarország Kft. biztosítja az EuroCable hálózatán.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: