Emerald Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Fehérvári út 130. 2434
Telefon: 06 1 464-3144
Fax: 06 1 464-3145
Mobil:
GPS: 47.456  - 19.04
Weblap: www.emerald.hu
E-mail: zsolt.kunos@emerald.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
Bemutatkozás:

Az Emerald Kft. Magyarország egyik vezető szoftverhonosító és informatikai szakfordító cége.
Cégünk egy olyan világban kíván sikeresen működni, melyben az informatika és a kommunikáció robbanásszerű fejlődése révén a piaci szereplőknek újfajta lehetőségek és követelmények közepette kell versenyezniük: olyan környezetben, melyben az internet szinte korlátlan lehetőségeket biztosít a piacok kiszélesítése, a marketingeszközök fejlesztése és az emberek közti együttműködés javítása terén.
 

Ennek a folyamatnak elengedhetetlen része, hogy a termékek és szolgáltatások a kívánt nyelven is elérhetők legyenek. Cégünk abban kíván az internetes vállalatok segítségére lenni, hogy kiváló minőségben, rövid idő alatt, a megrendelő speciális igényeinek figyelembevételével elvégzi a termékek és szolgáltatások magyar nyelvre való honosítását. 
 

Szolgáltatásaink:

Tevékenységi körünk fókuszáltsága, munkatársaink szakmai és nyelvi felkészültsége, valamint kialakult munkamódszereink biztosítják az alapot ahhoz, hogy magas színvonalon ki tudjuk elégíteni az informatikai szektorban felmerülő honosítási/fordítási igényeket. Szolgáltatásaink a speciális technikai és nyelvi jártasságot igénylő szoftverhonosítástól az online súgók, weblapok és e-learning anyagok honosításán keresztül a hagyományos dokumentumok (kézikönyvek, szerződések, brosúrák, tanulmányok stb.) fordításáig terjednek.
 

 Rendelkezünk azzal az infrastrukturális háttérrel, melyre alapozva az emberi szaktudás értéke megsokszorozható: a honosítási munkát segítő speciális szoftvereszközeinkkel kézben tartható a terminológia, magasabb szintre emelhető a csoportmunka, növelhető a konzisztencia és a termelékenység. Ennek eredményeként megrendelőinknek jobb minőséget, gyorsabb kiszolgálást és versenyképes árakat tudunk nyújtani.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: