BIND Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Fehérvári út 144. 2415
Telefon: 06 1 369-3999
Fax: 06 1 371-0565
Mobil:
GPS: 47.4548  - 19.0395
Weblap: www.bind.hu
E-mail: bind@bind.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Kereskedelem - papír, irószer
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
Bemutatkozás:

Dolgok, amelyek észrevétlenek

Az igazán szükséges dolgok észrevétlenek, amíg rendelkezünk velük, hiányukat azonban rögtön megérezzük. Az irodai élet biztonságát csak egy megbízható partnerrel képes megteremteni. Ha bízhat benne, hogy a kiválasztott cég szolgáltatásai és a kínált termékek folyamatosan magas színvonalúak, árai pedig mindvégig versenyképesek, akkor megtalálta partnerét, aki az állandóságot és biztonságot jelenti. A Bind Kft. Az irodaszerek teljes skáláját kínálja, versenyképes áron. Ügyfélkapcsolati munkatársaink folyamatosan ellátják a legfrissebb információkkal, segítünk Önnek, hogy kiválassza közel 10 ezer árucikk közül a cége számára legmegfelelőbbet.

Irodaszereit az asztalához szállítjuk

Budapesten a 15.000 forint + Áfa értékhatár felett ingyenesen házhoz szállítjuk rendelését. A nem nagy kiterjedésű megrendeléseit futárszolgálattal juttatjuk el (a fenti értékhatár alatti tételek díja 600 forint + Áfa). Az ország teljes területén a GLS díjszabásával kaphatja kézhez megrendeléseit. Csomagolási költséget nem számítunk fel. Regisztrált törzsvásárlóink a katalógus árból 4 (ill. több terméknél 8) százalékkal olcsóbban vásárolhatnak.

A nagy terjedelmű és súlyos irodai papírok (másoló papír, leporello) kiszállítására a megrendelővel közösen választjuk ki a legkedvezőbb logisztikai megoldást.

Színes képes katalógusunk segítségével és az Internetes irodaszer áruházunkban könnyen és gyorsan megrendelheti az irodai élet kellékeit, amelyet 24-48 órán belül házhoz szállítunk. A 11 óráig leadott nyomtató kellék (tintapatron, lézertoner, fénymásológép-festék) megrendeléseit a következő munkanap eljuttatjuk asztalához.

Megrajzoljuk, és kinyomtatjuk profilját

Cége minden tulajdonságát, jót és rosszat a vállalati márka összegez és jelenít meg a nyilvánosságban. A márka lehet garancia a megbízhatóságra, az állandóan magas színvonalú szolgáltatásokra, a kiszámíthatóságra. Összegzi a vállalat múltját, képvisel a jelenben, és a jövőről árulkodik. Mi egy kreatív tervezőkből álló csapatot hoztunk létre, amely képes megalkotni az arculatot, amellyel cége a nagyközönség elé léphet. Ma túl sok a cég, túl sok az ismeretlen arc, túl nagy a zaj a piacon. Mi segítünk, abban, hogy megkülönböztesse magát másoktól, segítünk eltalálni az arányokat, kiemeljük erényeit, megrajzoljuk profilját

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: