BioTech Hungary Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Fehérvári út 130. 2414
Telefon: 06 1 382-1547
Fax: 06 1 382-1547
Mobil:
GPS: 47.456  - 19.0399
Weblap: www.biotech-hungary.hu
E-mail: info@biotech-hungary.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

LABORATÓRIUMI KÉSZÜLÉKEK

MűSZAKI ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

A BioTech műszaki osztálya végzi az összes műszaki támogatást a Biotech cég által forgalmazott készülékek területén.

Természtesen foglalkozik az 1989-es év előtt forgalomba hozott műszerekkel is, amennyiben a műszaki leírás, illetve a pótalkatrész elérhetősége lehetséges.

A műszaki támogatáson belül a cégünk elvégezi az:

 Előüzembe, illetve üzembe helyezést

előüzembe helyezési műszaki tesztelést

műszerek és berendezések konfigurációs megoldását a megrendelő igénye szerint

üzembe helyezés élőtti validációt, ha a megrendelőtől igényelve van

számítógépes program /software/ telepítését a megrendelő igénye szerint

forgalmazott műszerek üzembe helyezését

műszerkezelési betanítást

igénylés szerint különleges műszaki dokumentációt /pl.pasport nagynyomású edényekre/

A szerviz tevékenysége
jótállás alatti javítás

jótállás letelte utáni javítás

általános szervizelés

szétszerelés, illetve kibővített üzembe helyezés

Különleges műszaki támogatás
műszerek validálása

műszerek kalibrálása

műszaki, illetve technológiával kapcsolatos tanácsadás

tanácsadás a tápegységhez, illetve a hálózati bekötéshez

 E tevékenységhez a BioTech műszaki osztályán egy csapat betanított szervizműszerész áll az önök rendelkezésére, illetve ha a törvény előírja, akkor akreditált külső kollégák végzik a speciális munkákat /pl.nyomásálló edények, nagyfeszültségű áram bekötések…/.

A szervizosztályok az /Prága, Pozsony, Brno/ irodákban vannak, hogy a műszaki támogatás időben  elérhető legyen és anyagilag kedvező áron.

A BioTech raktárán széleskörű pótalkatrész mennyiség, validációs standard és elektromos, illetve elektronikus alkatrész található. Az alkatrészek és az áru szálítása futárszolgálat igénybevétel történik, hogy a javítás a legrövidebb idő alatt el legyen végezve. 

A műszaki háttér széleskörű mérő és tesztelési műszerekkel rendelkezik a gyártók előírása szerint, amelyek a kalibráció, illetve a validáció elvégzéséhez szükségesek.

 Bővebb információ a szolgáltatásokról, illetve az árakról: www.biotech-hungary.hu

 SZERVIZ ÉS MűSZAKI SZOLGÁLTATÁSOK
 

MűSZERLISTA: A BioTech  BIZTOSÍTJA A VALIDÁCIÓS ÉS A KALIBRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOKAT
 

Termociklerek - kizárólagos és exkluzív képviselete a Cyclertest CZ és SK területén.
Gyakorlatilag az összes termocikler típus valilidációja, beleértve a Real-Time műszereket is (az MTAS kiváló minőségű műszer segítségével). 

Inkubátorok, hőkamrák, sterilizátorok - teljeskörű validációs támogatás többpontos hőszonda segítségével, illetve dinamikus validáció. Kalibráció az LTE és még némely típusra.

Biohazard és lamináris biztonsági fülkék - komplett validációs rendszer a DOP teszttel. Standard validáció több típusra. Kalibráció a BioAir és még némely típusra.
 

Klímakamrák - az összes paraméter validálása a klímakamráknál - fény, páratartalom, hőmérséklet - többpontos validáció, dinamikus validáció, időzítő. Kalibráció a BioAir és még némely típusra.

CO2 inkubátorok - komplett validációs támogatás többpontos hőszondák felhasználásával + a berendezés dinamikus validációja. A CO2 és a páratartalom validációja egypontos szondával történik. Kalibráció a Shellab és még némely típusra.

Autoklávok - széleskörű validálás többpontos hő- és nyomásmérő eszközökkel, kérésre az eljárás folyamatát dokumentációval. Kalibráció csak az LTE, Systec és Tutnauer típusokra. 

Readerek, fotométerek, spektrofotométerek - validáció a kalibrált standardra, hőprofil elvégzése a validálás igénye szerint, kérésre a használati validáció elvégzése OP/QP certifikálással. Kalibráció a Biotek, Anthos és még némely típusra.

Centrifugák, ultracentrifugák - validáció az összes paraméterre - fordulatszám,hő, vákuum. Kalibráció a Beckman Coulter, Hermle és még némely típusra .

Hűtőszekrények, fagyasztók, mélyfagyasztók - validáció a többpontos hőszonda segítségével és dinamikus profillal. Kalibráció a Dairei, New Brunswick Scientific és még némely típusra.

Vízfürdők - validáció a többpontos hőszonda segítségével és dinamikus profillal. Kalibráció a Julabo és még némely típusra.

Ph méterek, oximéterek, konduktométerek - validáció a standardra és a hőmérsékletre, illetve a hőszondák validációja a NIST standardra. Kalibráció Beckman Coulter, Eutech és még némely típusra.

Digitális mérlegek - validáció a standardra. Kalibráció a Boeco és még némely típusra.

 Pipetták - standard validáció az összes típusra. Kalibráció kizárólag a HTL típusra.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: