Argento Kereskedelmi Kft.
Város: 1119. Budapest
Utca: Csurgói út 30. 2405
Telefon: 06 1 204-7760
Fax: 06 1 204-7761
Mobil:
GPS: 47.4537  - 19.031
Weblap: www.argento.hu
E-mail: mail@argento.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - acéláruk
        *  Építőipar - gyárak, ipari tevékenységek
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

A hazai acélcső gyártás korlátozott kínálata, valamint a minőségi és mennyiségi igényeiben is sokszínű kereslet miatt a felhasználói igények jelentős részét a jövőben is külföldről kell beszerezni.


Az Argento Kereskedelmi Kft-t 1993-ban azzal a céllal alapítottuk, hogy acélcső- és csőkészítmény kereskedőként egy sajátos piac igényeit hatékonyan és magas színvonalon elégítsük ki. Cégünk fő tevékenysége a magyarországi gyártók és raktározók kínálatában nem található, vagy általuk - a kívánt rövid határidőre - nem beszerezhető acéltermékek külkereskedelme. Ezen belül is elsősorban a csővezetékek építéséhez és a technológiai szerelésekhez szükséges acélok importjával foglalkozunk.


Az Argento Kft. megalakulása óta folyamatosan keresi az igényeknek megfelelő legkedvezőbb beszerzési forrásokat - európai gyártóműveket és raktározó cégeket - melyek a szakértelmet üzleti tisztességgel és rugalmassággal ötvözik. A vevők és szállítók közötti kapocsként, a beszállítókkal kialakított jó üzleti és személyes kapcsolatainkon keresztül váltunk elismert importőrökké a magyar acélkereskedelmi piacon.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: