Prevotex Hungary Kft.
Város: 1111. Budapest
Utca: Lágymányosi utca 6. 2370
Telefon: 06 1 279-2650
Fax: 06 1 279-2659
Mobil:
GPS: 47.4782  - 19.0506
Weblap: www.prevotex.hu
E-mail: info@prevotex.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - acéláruk
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

A svájci PREVOTEX SA 1990 óta folytat kereskedelmi tevékenységet Magyarországon. Vevőink jobb kiszolgálása érdekében 1995-ben megalakult a PREVOTEX Hungary Kft.
Cégünk elsősorban esztergagépek, köszörűgépek, megmunkáló központok, száladagolók, továbbá mérőgépek és mérőeszközök behozatalával foglalkozik.
Magas minőségű svájci, olasz, német és francia termékek széles skáláját képviseljük. Aki termékeink mellett dönt, olyan árukba fektet, amelyeket a legszigorúbb minőségi előírások mellett fejlesztettek ki és gyártottak. Célunk, hogy vevőinket a termelés minden szakaszában támogassuk gépeinkkel és mérőeszközeinkkel a minőségbiztosítási előírásnak megfelelően.
Az első osztályú minőség a tökéletes méreteknél kezdődik. Hogy folyamatosan pontos méréseket végezhessenek, a használatban levő mérőeszközöket meghatározott időközönként ellenőrizni ill. kalibrálni kell. Mérőeszközeik ellenőrzése a vevő telephelyén, Magyarországon, vagy a gyártónál történik.
Segítségünkkel vevőinket tehermentesíteni, munkájukat hatékonyabbá szeretnénk tenni. Mérnök-üzletkötőink ezért mindenkor szívesen állnak rendelkezésükre problémáik megoldásában, ötleteik megvalósításában.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: