KAPLI Gyógycipőkészítő és Javító Kft.
Város: 1115. Budapest
Utca: Bartók Béla út 105-113. 2344
Telefon: 06 1 203-5426, 06 1 481-0371
Fax: 06 1 203-5426
Mobil:
GPS: 47.4725  - 19.0326
Weblap: www.kapli.hu
E-mail: info@kapli.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégbemutató

A Kapli Gyógycipőkészítő és Javító Szolgáltató Kft 1994 júniusában alakult meg, budapesti székhellyel. Az induló években legfőbb feladatunk a stabil szakembergárda és a biztos gyártási technológia kialakítása volt. Mára több mint 50 szakembert foglalkoztatunk, akiket szakmai berkekben országos szinten is elismernek.

Céljaink:

a beteg embereket a lehető leghatékonyabb módon segítsük, életüket boldogabbá, kényelmesebbé tegyük.
szolgáltatásainkat a betegekhez a lehető legközelebb, gyorsan és magas színvonalon kínáljuk
a termelési anyagok és folyamatok környezeti hatásait igyekszünk minimálisra szorítani.
a szakorvosi rendelők közvetlen közelében alakítjuk ki méretvételi helyeinket, elősegítve ezzel a beteg, a szakorvos és a szolgáltató közvetlen kapcsolatát, hosszú távú együttműködését.

Eredményeink:

Közel 500 négyzetméteres, európai színvonalú műhelyben készítjük el a megrendelt cipőket,
1999. szeptemberében cégünket felvették a Gyógyászati Segédeszközgyártók Kamarájába,
2000. novemberétől cégünk rendelkezik az ISO 9001 - 14000 integrált minőségbiztosítási tanúsítvánnyal.
2004. decemberében megkaptuk az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Igazgatóságának Hatósági bizonyítványát
Vállalatunk a Kapli Gyógycipőkészítő és Javító Kft, mint egyedi méretre gyártott cipők és gyógycipők készítője részben a hagyományokra és az egyediségre helyezi a hangsúlyt. Hagyomány és egyediség, hiszen régen a cipészmesterek, szabómesterek készítették cipőinket, ruháinkat egyedi kívánságainknak megfelelően, szemben a mai rohanó konfekcionált világunkkal. Cégünk ugyanakkor egy korszerűen felszerelt, modern technológiai eljárásokat alkalmazó vállalkozás, ahol a gyártási folyamatok megfelelőségét, egyenletességét és eredményességét garantálja az integrált ISO 9001 és 14001 minőségbiztosítási rendszer, megújult szakembergárdánk és modellkínálatunk.

A Kapli esetében az egyediség "luxusa" nem társul magas árakkal, hiszen a társadalombiztosítással fennálló szerződéses kapcsolatunk biztosítja ügyfeleink számára az állami hozzájárulás igénybevételét.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: