Sunix Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Város: 1111. Budapest
Utca: Bicskei u. 2. 2315
Telefon:
Fax:
Mobil: 06 30 982-5586
GPS: 47.478  - 19.0501
Weblap: www.brainturbo-delbuda.hu
E-mail: info@brainturbo.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - tanfolyamok
Bemutatkozás:

A Brainturbo egy új magyar-, sőt világszabadalom!
"...az agy mély memóriájába, egyszerre mind a két féltekében, hangban és képben rögzített tudás..., majd tanári előhívás, aktivizálás"

A bainturbo módszer lényege, hogy kihasználjuk az agy alfa állapotának aktivitását. Az alfa hullám a leghosszabb hullám, így ez tudja közvetíteni a legtöbb információt.
Az alfa állapotot mindenki átéli napjában legalább egyszer, de ha szerencsések vagyunk, akár többször is, ugyanis minden elalváskor, az ébrenlét és a mély alvás határán, alfa állapotba kerülünk. Ebben az állapotban az agyunk rendszerezi, "kartotékolja" a nap eseményeit, és ami a legfontosabb, az aznapi információkat vagy eltárolja a HOSSZÚTÁVÚ memóriában, vagy ha haszontalannak (vagy nem elégszer ismételtnek vagyis nem rendesen bemagoltnak) ítéli egyszerűen elfelejti azokat.

Nagyon is igaz tehát az a régi mondás, hogy "aludjunk rá egyet", mert az igazi agyi aktivitás ebben az időbe zajlik. Ha valaki magol, a megtanultak akkor is csak ebben az időben kerülhetnek jó esetben a hosszútávú memóriába.
Az BRAINTURBO módszer tehát a teljesen TERMÉSZETES és mindenki által TÖBBSZÖR ÁTÉLT alfa állapot használja ki, ugyanis az ebben az állapotban érkező információt agyunk élményként rögtön a hosszútávú memóriánkban tárolja, vagyis magolás, tanulás nélkül jegyezhetünk meg dolgokat, például idegen nyelvű szavakat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: