Microsonic Labor Kft.
Város: 1111. Budapest
Utca: Bartók Béla út 46. 2271
Telefon: 06 1 209-6490, 06 1 365-1330
Fax: 06 1 209-6490
Mobil:
GPS: 47.4786  - 19.05
Weblap: www.microsonic.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
Bemutatkozás:

A MICROSONIC Labor Kft. 1993.-ban alakult, az USA-beli MICROSONIC INC. leányvállalata és egyben a BELTONE hallókészülékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Cégünk három fő tevékenységi körrel rendelkezik, fülilleszték és műszem gyártással, továbbá nagyothalló készülékek gyártásával és forgalmazásával.

Dolgozói létszámunk 22 fő, jelenleg két budapesti telephellyel rendelkezünk, melyeken saját audiológiai szakrendelést üzemeltetünk. Major Miklós, cégünk elnöke, 1964-ben alapította meg a Microsonic Inc. -et az USA-ban, tehát a fülilleszték készítés terén több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezünk. A minőségi szolgáltatás, a folyamatos kutatások, fejlesztések és a magas követelmény rendszer eredményeként, a MICROSONIC Inc. ma az Egyesült Államok egyik vezető laboratóriuma. Néhány évvel ezelőtt Magyarországon is megjelentettük az "egyéni fülilleszték kézikönyvet", mely az USA-ban számos egyetem audiológia tantárgyának standard tananyagát is képezi, és hazánkban is számos szakorvos, audiológus irányelvként használja.
Termékeink minőségét és szolgáltatásaink színvonalát emeli, hogy szakembereink rendszeresen külföldi továbbképzéseken vesznek részt, ahol a legújabb alapanyagokat, technológiákat ismerik meg és sajátítják el. Cégünk a hallássérültek számára korszerű, magas technológiai színvonalú megoldásokat kínál, melyek a hallókészülék-ipar innovációján, valamint a chip technológiát érintő kutatásokon alapulnak. Szakember gárdánk (audiológus asszisztensek, orvosok, akusztikusok, technikusok, termék managerek) a legmagasabb szintű felkészültséggel rendelkezik, üzletpolitikánk a legjobb színvonalú betegellátást részesíti előnyben. Jelenleg közel negyven audiológián és mintegy huszonöt akusztikai szaküzletben képviseltetjük magunkat termékeinkkel, de gyártunk külföldi megrendelők részére is. A Microsonic sikere, az elégedettséget keltő kölcsönös együttműködésen alapszik.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: