NJL Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Város: 1115. Budapest
Utca: Bartók Béla út 105-113. 2268
Telefon: 06 1 203-8106, 06 1 203-8110
Fax: 06 1 371-0695
Mobil:
GPS: 47.4726  - 19.0328
Weblap: www.njl.hu
E-mail: info@njl.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - egyéb
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:

Cégünkről

A Dr. Nagy Júlia és Nagy László által 1990-ben alapított, és napjainkra már országos vállalattá fejlődött NJL Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. sok éve tevékenykedik egyebek között a közlekedés, a bank- és pénzkezelés, valamint a vagyon biztonságáért; a korszerű iroda- és számítástechnikáért; a magas szintű postai szolgáltatásokért; a kábítószerek visszaszorításáért.

Ügyfeleink számára a legfejlettebb technológiával rendelkező kereskedelmi termékek sorát és szervizszolgáltatások széles skáláját biztosítjuk eredetiségvizsgáló állomásainkon ugyanúgy, mint egyebek között a műszaki tervezés, a graffiti- és épülettisztítás, szoftverek készítése, az általunk forgalmazott és egyéb bank-, posta-, közlekedésbiztonsági, biztonsági berendezések és rendszerek szervizelése terén. Cégünk továbbá kiterjedt kutatási és fejlesztési részleget üzemeltet Budapesten.

Tevékenységünk és hitvallásunk

A legszélesebb tapasztalatokkal rendelkező vezetői csapatunk elhivatott munkatársainkkal együtt komoly elkötelezettséget tanúsít egy különleges és egyedi kombináció biztosítása érdekében, amely a legkorszerűbb és legjobb minőségű termékskálát és a legmagasabb színvonalú közönségszolgálatot ötvözi magában.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: