Klimatrade Kereskedelmi Kft.
Város: 1115. Budapest
Utca: Nándorfejérvári út 39. 2246
Telefon: 06 1 203-6004
Fax: 06 1 203-6246
Mobil:
GPS: 47.4592  - 19.0446
Weblap: www.klimatrade.hu
E-mail: klimatrade@klimatrade.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

Cégünk


A Klimatrade Kft. 1989-ben alakult klímaberendezések forgalmazására. Már a kezdetektől mind lakossági mind ipari felhasználóknak kínálunk berendezéseket. 2001-től a korábbi Klimasystem Klímaszerelő és Tervező Kft. személyi állományának átvételével a vállalkozás szakmai jogutódaként működünk.

Fő profilként jelenleg számítógéptermi precíziós klímaberendezésekkel foglalkozunk, ám emellett tevékenységünknek szintén jelentős részét teszi ki a split rendszerű klímakészülékek, a fan coil készülékek, folyadékhűtők, gőzös és ultrahangos légnedvesítők, valamint a komplett légkezelők forgalmazása is.

Az alapítás óta eltelt több mint 15 éves időszak alatt számtalan megrendelő igényeit elégítettük ki – és mivel rengeteg visszatérő ügyfelünk van, bátran (és nem kevés büszkeséggel) állíthatjuk, hogy megbízóink meg vannak elégedve a munkánkkal. Jelentősebb állandó megrendelőink például a Siemens Rt., a Banktrade Kft., a Vodafone Rt., a Csőszer Rt., a Dataplex Kft. és a Pannon GSM Rt.

Állandó partnerünk a Klíma-Tár Kft. Az ő kellő tapasztalattal rendelkező, rugalmas szervizcsapatuk 24 órás ügyeletet tart fenn, nonstop szervizügyeletünk az ő segítségükkel üzemel. Munkaidőben cégünk valamennyi aktív munkatársa is elérhető a diszpécserközpont közvetítésével.

Partnerünkkel együttműködésben a klímatechnikai szolgáltatások széles választékát tudjuk nyújtani:

bárminemű légtechnikai rendszer megtervezése, kivitelezése;
karbantartási munkálatok – a split készülékektől kezdve a légnedvesítőkön át a komplett légkezelők karbantartásáig;
szükség esetén gyors, megbízható javítási munkálatok

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: