JBUS Járműgyár Kft.
Város: 1115. Budapest
Utca: Bartók Béla út 105-113. 2236
Telefon: 06 1 203-8947, 06 1 481-0173
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4721  - 19.0324
Weblap: www.jbus.hu
E-mail: info@jarmugyar.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

CÉGÜNKRőL


A Járműgyár Kft. egy 1998-ban alapított magánvállalkozás, mely a kisbuszok iránti egyre növekvő igény kielégítésére jött létre. A mini- és midibuszok, valamint furgonok kialakításához zárt áruszállítókat illetve transzportereket ún. alapjárműként használunk fel. A hazai kínálatból rendelkezésre álló alapjárművekből - az autóbuszos személyszállítók tapasztalatait figyelembe véve- a magas műszaki színvonalat képviselő MERCEDES BENZ különböző típusait (Vario, Sprinter, Vito) használjuk az autóbuszok kialakításához. Cégünk karosszéria-átépítése megfelel a Daimler Chrysler AG felépítménygyártói előírásainak, így rendszeres beszállítói vagyunk az MB Autó Magyarország Kft-nek.
A felhasználói igények és tapasztalatok figyelembevételével termékeinket konstrukciós és technológiai szempontból is folyamatosan fejlesztjük, így képesek vagyunk 5-31 fő szállítására alkalmas közúti gépjárművek építésére, melyek kivitele az egyszerűtől a luxus színvonalúig terjed.

Az általunk felhasznált alkatrészek és részegységek azonosak a Daimler Chrysler AG-nál alkalmazott gyárival, illetve annak megfelelő minőségűek.

A vállalt feladatainkhoz kötődő munkálatokat saját, jól felszerelt műhelyünkben és szakembereinkkel végezzük.

Munkáinkat magas műszaki színvonalon és stabil gazdasági háttér mellett végezzük. Cégünk 2002-ben építette ki és tanúsíttatta ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerét.


 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: