Harris Egészségügyi Szolgálat
Város: 1115. Budapest
Utca: Tétényi út 12-16. 2232
Telefon: 06 1 206-3342
Fax: 06 1 206-3343
Mobil:
GPS: 47.468  - 19.034
Weblap: www.harris.hu
E-mail: office@harris.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - tanácsadás
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:

A Harris Egészségügyi Szolgálat 1994-ben alakult az országban elsőként, magas szintű és fejlett technológiát alkalmazó otthoni szakápolási feladatokat ellátó házi betegellátó teamként.

Fő profilunk jelenleg is ez a terület. Telephelyeink működnek az ország nagy részén, illetve munkakapcsolatokat tudunk létrehozni mindenütt. Elmondhatjuk, hogy piacvezető cég a miénk, a maga 8-10%-os vizitteljesítésével országos viszonylatban. Jelenleg fő kapacitás kihasználónk az OEP, ez az együttműködés limitált kereten alapszik. Az otthoni szakápoláson kívül Győr-Moson-Sopron megyében - Kapuváron az idős beteg emberek 24 órás ellátását is felvállaljuk, mivel 30 ágyas átmeneti elhelyezést nyújtó Idősek Otthonházát működtetünk a város Önkormányzatával kötött szerződés alapján.

A Szolgálatnál szakoktatók, diplomás ápolók, regisztrált szakápolók, gyógytornászok, logopédusok, fizikoterápiás asszisztensek tevékenykednek. Mindnyájan több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, s részt vesznek a Harris által rendszeresen szervezett továbbképzéseken. 

2002. április 30-a óta minőségirányítási rendszert működtetünk, ISO 9001:2001 tanúsítással rendelkezünk.

Az egészségügyi szakdolgozók középfokú és felső oktatásában és továbbképzésében aktív szerepet vállal a Szolgálat, mivel a budapesti és a győri telephelyek minősített akreditált oktatói minősítéssel rendelkeznek.

Kik vehetik igénybe szolgálatunkat?

Azok a betegek, akik

 betegségük akut szakaszán szerencsésen túljutottak,
 folyamatos orvosi-nővéri felügyeletet nem igényelnek, de teljes gyógyulásuk érdekében még rendszeres szakellátásra van szükségük, és otthonukban biztonsággal elláthatók,
 mozgásukban korlátozottak, állapotuk miatt időszakos rehabilitációs szakápolásra, gyógytornára szorulnak.
Fontos: Az elrendelt szakápolási szolgáltatás kórházi ápolást váltson ki, vagy rövidítsen le!


Hogyan vehetik igénybe a szolgáltatásainkat?

 A beteget a családorvos, a fekvőbeteg intézeti szakorvos és a szakrendelői szakorvos utalhatja be az otthonápolás rendszerébe, ekkor a szolgáltatás térítésmentes.
 Ezen felül külön finanszírozásra végzünk olyan önállóan végezhető ápolási tevékenységeket, melyeket a szakma szabályai szerint a beteg lakásán is el lehet végezni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: