Hydroproof Kft.
Város: 1115. Budapest
Utca: Bartók Béla út 87. 2213
Telefon: 06 1 209-2445
Fax: 06 1 209-2445
Mobil:
GPS: 47.4792  - 19.0503
Weblap: www.hydroproof.hu
E-mail: hydroproof@hydroproof.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - szigetelés
Bemutatkozás:

A HYDROPROOF Kft. bemutatása

 A HYDROPROOF Magas- és Mélyépítmény Szigetelő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult. Fő profilját a lapostető szigetelések - ezen belül a lágyfedések készítése - képezték és képezik. Eleinte főképpen TAURUS, majd PIRELLI,  EPDM gumilemezek kerültek felhasználásra.

A Kft. 1992-ben szerezte meg a  EPDM szigetelési rendszer magyarországi kizárólagos képviseleti jogát, így a PRELASTI magyarországi rendszergazdája lett. A Belgiumból importált EPDM gumilemezek hazai vulkanizálására és szabására az országban egyedülállóan üzemet létesített, melyben évente kb. 200.000 m2  EPDM előregyártott gumilepel készül. A HYDROPROOF Kft. által megvalósított magas- és mélyépítmény szigetelési munkák köre azonban nem korlátozódik az EPDM felhasználására: a gyakorlatban a bitumenes lemezek és PVC szigetelőanyagok egyaránt megtalálhatók.

A tevékenységi kör részét képezi INDU-LIGHT típusú, német importból származó felülvilágítók forgalmazása és beépítése is. A HYDROPROOF Kft. az INDU-LIGHT felülvilágító-rendszerek kizárólagos magyarországi képviselője. Ennek köszönhetően számos irodaépület, csarnok valamint lakóépület épült INDU-LIGHT kupolák, illetve sáv-felülvilágítók felhasználásával. A cég szerelt könnyűszerkezetes falakat, és vízszintes teherhordó szerkezeteket is épít.

A HYDROPROOF Kft. 1997-óta az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer szerint végzi tevékenységeit, amelyet a svájci DIGART cég tanúsít.

A cég 1995 óta tagja az Épületszigetelők Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének (ÉMSZ).

A tevékenységi kör bővülésének és a megrendelések növekedésének köszönhetően 2002-től a cég forgalma folyamatosan meghaladja a nettó egymilliárd Forintot.

A cég tevékenységének szakmai elismerését, igazolását jelenti a referenciák nagy száma, amely a működési terület széles skáláját öleli fel.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: