Design - Stúdió Kft.
Város: 1204. Budapest
Utca: Szilágyság u. 57. 2206
Telefon: 06 1 285-5257
Fax: 06 1 285-5257
Mobil:
GPS: 47.4326  - 19.1355
Weblap: www.design-kft.hu
E-mail: design-kft@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Cégünk, a Design Stúdió Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1992 óta áll ügyfelei szolgálatában, és foglalkozik technológiai tervezéssel. Vendéglátás-technológia, kereskedelem-technológia, piac-technológia tartozik a fõ tevékenységi körünkbe. A változó követelményekhez alkalmazkodva profilunkat HACCP rendszerek tervezésével bõvítettük ki az elmúlt években.

A Design Stúdió Kft. alapvetõen családi vállalkozás, ami természetesen számtalan kiváló alvállalkozóval, tervezõvel és kivitelezõvel egészül ki. Több mint egy évtizedes tevékenységünk alatt a legnagyobb tervezõirodákkal dolgozhattunk együtt budapesti és vidéki létesítmények, piacok, vásárcsarnokok, bevásárló-központok, vendéglátó-egységek tervezésén, kialakításán. Referenciáink és szakmai múltunk garanciát jelent Önnek, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is az ügyfeleink, üzleti partnereink közt üdvözölhetjük!

A csapatunk:

Kuruczné Szabolcs Gizella
A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Fõiskolán végezte tanulmányait. 1980-tól a Kereskedelmi Tervezõ Vállalatnál foglalkozott kereskedelmi- és vendéglátóipari egységek technológiai tervezésével, ahol a Kiskereskedelem Technológiai Osztály vezetõje volt 1981-1989 között. 1992-ig a KERTI Komplex Kft tagja, majd 1992-es alapítása után a Design Studió Kft-t ügyvezetõje.

Kurucz Ferenc

A Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Fõiskolán folytatta tanulmányait. 1993-óta tevékenykedik a cégben, emellett 1995-ig a Budapesti Tüzép Vállalat marketing igazgatója. Ezután már Design Studió Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-ben fõállásban tevékenykedik, alapvetõen kereskedelem és vendéglátó technológiai tervezési és szervezési területen. A Design Stúdió Kft. ügyvezetõ igazgatója.

Rétfalvi-Kurucz Alexandra
Szakirányú, kereskedelmi közgazdász végzettsége folytán csapatunk legújabb tagja. Évek óta dolgozik részmunkaidõben cégünknél, jelenleg már Design Sutidó Kft. fõállású tagja. Jelenléte cégünk frissességét, fiatalos szemléletét is garantálni tudja.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: