Pannon-Safe Kft.
Város: 1237. Budapest
Utca: Dinnyehegyi köz 1 2117
Telefon: 06 1 283-9593
Fax: 06 1 283-9593
Mobil: 06 70 380-8333
GPS: 47.4159  - 19.1371
Weblap: www.pannonsafe.hu
E-mail: pannonsafe@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - pénzügyi szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
        *  Üzlet, iroda - biztosítok
Bemutatkozás:

Biztosítási alkusz társaságunk 1999. évben alakult öt millió forint alaptõkével.
Az Állami Biztosítás Felügyelet tevékenységünket 142/1999 számon 1999. június 13-tól engedélyezte.
Társaságunk többéves biztosításszakmai gyakorlattal rendelkezõ tulajdonosokból és munkatársakból áll, mely biztosítéka az ügyfeleket mind teljesebben kiszolgálni tudó munkának.


A Pannon-Safe kft. jelenleg 15 megyében 20 irodával rendelkezik, melyek önálló képviseletként végzik munkájukat. A működésünk szabályzati hátterét megteremtettük és rendelkezünk az ügyfeleinket kiszolgáló infrastrukturális háttérrel.
A PANNON-SAFE Kft. ügyfélkörébe több nagyvállalat tartozik amelyek érdekeinek képviseletét társaságunk teljes körűen ellátja a biztosítótársaságok irányába. Kiemelten fontosnak tartjuk a lakossági ügyfélkör intenzív bõvítését, és mind teljesebb kiszolgálását is. Jelenleg több mint 1,5 milliárd forint biztosítási állományt kezelünk, ami több mint 50.000 szerzõdést jelent. Irodáinkban a lakossági- és vállalati ügyfeleinket felkészült ügyfélszolgálati munkatársak várják! Mi azért jöttünk létre, hogy a dinamikusan fejlõdõ biztosítási piacon, amikor az árak
konszolidálódtak, ügyfeleinket leköti alaptevékenységük ellátása, segítsük őket a legjobb szolgáltatást nyújtó biztosítótársaság és biztosítási módozat megtalálásában.


Fontosnak tartjuk, és üzleti filozófiánk részét képezi megbízóink teljeskörű kiszolgálása.Ma a vállalkozások biztonságos működtetéséhez a vagyontárgyaik megőrzése, szolgáltatásuk biztosításához megbízóik részére a biztosítékok garanciák  megteremtése,  forgótõkéjük bõvítéséhez a bankok részére a fedezetek biztonságának felmutatása elkerülhetetlen. Így nem mellõzhetõ a jó minőségű, teljes körű biztosítás. Társaságunk rendelkezik a magyar "nagybiztosítókkal" kötött szerzõdésekkel, melyek lehetővé teszik ügyfeleink színvonalas kiszolgálását és érdekeik képviseletét.


2002. év végétõl kértük a PSZÁF-ot (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete),hogy részünkre engedélyezze a hitelügyintézés tevékenységet is, melyet társasági szerződésünkben már szerepeltetünk is. Jelenleg budapesti, kaposvári, pécsi, szekszárdi irodánkban fõállású alkalmazottaink várják hitelügyekben érdeklõdõ ügyfeleinket.
Munkánk során felmérjük ügyfeleink hiteligényét, megismertetjük az érdeklődõkkel a számukra elérhető banki konstrukciókat, és az ügyfél döntése alapján annak ügyintézését elvégezzük. A bankokkal ápolt jó kapcsolatunk lehetõvé teszi a hiteligények átlagosnál gyorsabb és emberközpontúbb elbírálását is. Ezen a területen szeretnénk bõvíteni tevékenységünket és a kialakított ügymenetet a többi irodánkban is elterjeszteni, bevezetni. A hitelezés területén a már meglévõ lakossági és vállalkozói ügyfeleinkre építünk, és kiképzett munkatársaink részükre adnak kedvezõ ajánlatot. Döntõ többségben lakossági ügyfeleink részére igyekszünk tanácsot adni a pénzpiacon való eligazodáshoz. Segítjük döntéseiket, hogy mindig a legkedvezõbb hitel, biztosítási, nyugdíj-megtakarítási konstrukcióval rendelkezzenek. Tanácsadásunk nem egyszeri szolgáltatás kínál, hanem folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfeleink szerzõdéseit,és tanácsot adunk, ha kedvezõbb lehetõséget látunk.
Célul tűztük ki, hogy olyan biztosítás közvetítői szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, hogy az mind földrajzi elérhetõségében, mind szakmai tartalmában, valamint legkedvezõbb díjával nem csak elnyerje, de hosszú távon fenn is tartsa partnereink megtisztelõ bizalmát!


A társaság vezetését Békés István és Pesti Tibor ügyvezetők végzik, akiknek a múltban megszerzett biztosításszakmai gyakorlata és szakmai kapcsolatai a garanciája a társaságunk sikeres működésének és ügyfeleink színvonalas kiszolgálásának.


A legmegnyugtatóbb megoldás Önnek

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: