MÜ-GU Kft.
Város: 1239. Budapest
Utca: Ócsai út 4/A 2016
Telefon: 06 1 289-5000, 06 1 283-0372
Fax: 06 1 283-0372
Mobil:
GPS: 47.3863  - 19.123
Weblap: www.mugu.hu
E-mail: mugu@mugu.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - újrahasznosítás, feldolgozás
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A Müller-Guttenbrunn Hulladékanyag Feldolgozó és Kereskedő Kft. (Mü-Gu Kft.) rövid bemutatása

A 100% -ban külföldi tulajdonú Mü-Gu Kft. 1989-ben alakult, a Társaság jelenlegi törzstőkéje 820 millió Ft.
Tulajdonosa az osztrák Müller-Guttenbrunn GmbH. Amstetten, amely a fém-hulladék feldolgozás és gazdálkodás terén elért ötven éves eredményeinek köszönhetően mára ausztriai piacvezetővé vált.
Cégünk 1992-ben jelent meg a magyarországi fémhulladék-feldogozói piacon, ahol 2003-ra, az évi 100.000 tonnát meghaladó értékesítési eredménnyel jelentős részesedést szereztünk. Budapesti, 27.000 m2-es telephelyünkön működésünk több mint egy évtizede során – a következetes fejlesztés, az európai környezetgazdálkodási normák követése és a környezetkultúra naprakész szemlélete révén – a magyarországi acél- és fémhulladék korszerű fogadóbázisát építettük fel.
Minőségpolitikánk
Cégünk 1997-től rendelkezik ISO minőségbiztosítási rendszerrel.

Szolgáltatásaink:

Autóroncs és egyéb fémhulladék, valamint elektronikai hulladék feldolgozása, forgalmazása

Önkormányzatok, ipari üzemek, autó-bontók, hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók, és a lakosság környezet-gazdálkodási partnereként minden esetben arra törekszünk, hogy az egyéni igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, és a korszerű logisztikai és feldolgozási technológiák alkalmazása révén partnereink a XXI. századi környezetvédelmi követelmények között is növelhessék versenyképességüket.
A 2005-től életbe lépett, a forgalomból kivonásra kerülő és autóroncsok kezelésére vonatkozó rendeletnek megfelelően, a legmagasabb szintű környezetvédelmi előírásoknak eleget téve, képesek vagyunk a szakszerű bontás és hulladékkezelés elvégzésére, továbbá telephelyünkön biztosítjuk a gépjármű tulajdonosok számára az átvételt igazoló dokumentumok kiadását (bontási átvételi igazolás).
Az Európai Unió elektronikai hulladékkezelésre vonatkozó előírásai nyomán Magyarországon is kötelezővé vált a háztartási és szórakoztató elektronikai cikkek gyártói számára, a használhatatlan, kiselejtezett elektronikai termékek begyűjtése és szakszerű újrafeldolgozásának biztosítása. A Mü-Gu Kft. biztosítja ezeknek az úgy nevezett termékdíjköteles berendezéseknek az előírásoknak megfelelő begyűjtését és kezelését, a partnerei számára kihelyezett konténerek segítségével.
Szolgáltatásainkat beszállító-partnereink érdekeinek és igényeinek megfelelően, valamint a mindenkori környezetvédelmi előírások figyelembevételével alakítjuk ki. Logisztikai kapacitásunk folyamatos bővítésének köszönhetően partnereink elszállítási megbízásainak 24, illetve 48 órán belül eleget tudunk tenni.
A Mü-Gu Kft. telephelyére beszállított hulladékot 60 tonnás, elektronikus hídmérlegen mérlegeljük.
A hulladék gyűjtőhelyen történő tárolását környezetvédelmi szempontok figyelembevételével minden esetben 10 illetve 35 m3-es konténerek telepítésével oldjuk meg.
A hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók szállítási gondjait enyhítő megoldást kínálunk azáltal, hogy a kereskedők különböző telephelyein deponált hulladékot, a Mü-Gu Kft. szállítja el önrakodós tehergépjárműveivel térítés ellenében.
A hulladék árlistát fenti partnereink részére minden hónap 5-ig megküldjük, illetve egyéb beszállítóink pénztárunkban tekinthetik meg.
A lakossági vas- és színesfém hulladék átvétel a Mü-Gu Kft. telephelyén (1239 Budapest, Ócsai út 4/a.) történik, hitelesített 100 illetve 3000 kg teherbírású kismérlegen.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: