Inter Épfu Budapest Kft.
Város: 1238. Budapest
Utca: Helsinki út 105. 1981
Telefon: 06 1 421-4103
Fax: 06 1 421-4115
Mobil:
GPS: 47.4181  - 19.1098
Weblap: www.inter-epfu.com
E-mail: inter-epfu@inter-epfu.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - haszongépjárművek
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Jármű - szervizek
        *  Szolgáltatás - fuvarozás, fuvarszervezés
Bemutatkozás:

Nemzetközi fuvarozás

Az INTER-ÉPFU BUDAPEST Kft nemzetközi árufuvarozási tevékenysége több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza. A KAMAZ majd RÁBA típusú járművek után -Magyarországon elsőként- cégünk állított forgalomba MAN típusú járműveket. Azóta kizárólag MAN szerelvényekkel dolgozunk. Jelenleg 25 járműszerelvényünk járja Európa útjait, amiből 9 darab az EURO-3-as, a továbbiak az EURO-2-es normát teljesítik.

MAN Márkaszerviz

Az első MAN típusú járművek beszerzésével egy időben , 1991-ben kaptuk meg a gyári hozzájárulást az első magyarországi MAN Márkaszerviz felállítására. Az első időszakban a saját járművek karbantartása illetve a Magyarország területén meghibásodott külföldi járművek javítása tartozott a szerviz feladatkörébe. Később, ahogy a típus elterjedt a magyar fuvarozók között, a hazai megrendelőink köre is jelentősen bővült. Mint az MAN hivatalos szervizpartnere, közvetlen kapcsolatban állunk a gyár illetékeseivel. Tevékenységünket folyamatosan segítik, illetve ellenőrzik. Javítási technológiánkat gyári dokumentációk, utasítások és tájékoztatók szabályozzák.

MAN Márkakereskedés

Kereskedelmi részlegünk feladata eleinte a saját járművek beszerzésére szorítkozott. A gyárral kialakított jó együttműködésnek köszönhetően telephelyünkön előbb konszignációs raktárat, majd magánvámraktárat hoztunk létre, ahol az MAN gyár használt jármű kínálatából tartottunk készleten jó állapotú járműveket. Az uniós csatlakozást követően a vámraktár intézményére már nincs szükség. Telephelyünkön továbbra is megtalálják a tisztelt érdeklődők az MAN gyár kínálatának legkeresettebb típusait. A járműveket átvizsgálva, igény szerint szervizelve, levizsgáztatva, a szükséges okmányokkal ellátva adjuk át vásárlóinknak. Cégünk tagja a magyarországi MAN márkakereskedői hálózatnak, így új járművek is rendelhetők nálunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: