Heidenhain Magyarországi Képviselete
Város: 1239. Budapest
Utca: Grassalkovich út 255. 1968
Telefon: 06 1 421-0952
Fax: 06 1 421-0953
Mobil:
GPS: 47.3895  - 19.1202
Weblap: www.heidenhain.hu
E-mail: info@heidenhain.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A HEIDENHAIN útmérőket, szögelfordulásmérőket, forgóadókat, számjegyes helyzetkijelzőket és NC vezérlőket fejleszt és gyárt. A HEIDENHAIN termékeit a szerszámgépgyártók, valamint az ipari automatizálás - különösen a félvezetőipar és az elektronikai ipar - berendezéseit és gépeit gyártók számára szállítja. 

A folyamatos törekvés a legmagasabb műszaki szinvonalú és megbízhatóságú termékek gyártására, a felhasználókkal való szoros kapcsolattartás és a gyakorlatiasság képezik a munka alapját a HEIDENHAIN-nél. A kiemelkedő méréstechnikai szakértelmet bizonyítják a speciálisan a felhasználók részére kidolgozott út- és szögelfordulásmérési megoldások. Ide tartoznak a világ számos szabványügyi laboratóriuma számára kifejlesztett és előállított mérő- és ellenőrző készülékek éppúgy, mint a különféle csillagászati teleszkópok és műholdvevő antennák szögelfordulásmérői. Természetesen az ezek gyártása során szerzett tapasztalatok a sorozatgyártású termékekben is megjelennek. 

A HEIDENHAIN mindig nagy súlyt fektetett egyrészt a tudománnyal és a kutatással, másrészt a felhasználókkal és a vevőkkel való folyamatos tapasztalatcserére. Ma a HEIDENHAIN a világ 43 országában - többnyire saját leányvállalataival - képviselteti magát. Az értékesítő mérnökök és a szervíztechnikusok az adott  ország nyelvén a helyszínen segítik a felhasználókat tanácsadói és vevőszolgálati tevékenységükkel. 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: