Knorr-Bremse Kft.
Város: 1238. Budapest
Utca: Helsinki út 85. 1932
Telefon: 06 1 421-1193
Fax: 06 1 421-1313
Mobil:
GPS: 47.4201  - 19.1081
Weblap: www.knorr-bremse.com
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
Bemutatkozás:

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

 

A Knorr-Bremse AG egy világméretű cég, mely 1905-ben, a német mérnök és feltaláló Georg Knorr által alapított vállalkozásból napjainkra nemzetközi méretű konszernné fejlődött. Ma a Knorr-Bremse öt kontinens 26 országában van jelen és vezető szerepet tölt be a fékrendszerek piacán, mind a vasúti járművek, mind pedig a 6 tonnánál nagyobb összgördülőtömegű haszongépjárművek területén.

A cég termékpalettája felöleli egy vasúti jármű fékrendszerének minden elemét, úgy mint a tárcsásfék-, vagy a tuskósfék egységeket, a fékhengereket, a gumitömlős fékkapcsolatokat, a csövezett féktáblákat, vagy a vészfékhúzókarokat. Napjaink legkorszerűbb termékeivel a cég messzemenően ki tudja elégíteni megrendelői igényeit.

 

A budapesti telephely alapítására 1995. decemberében került sor, a gyártás pedig a következő év júniusában kezdődött el. 1998. decemberében megnyílt a magasraktár, amit 2000-ben a kiszállítási terület korszerűsítése követett: ezek a logisztikai folyamatok javulását eredményezték. A vállalat összes munkafolyamata az üzleti kiválóságra törekvő folyamatos és magas színvonalú minőségbiztosításon alapul.

A Knorr-Bremse Hungária Kft. megalakulása óta folyamatosan növelte forgalmát. Ez a kedvező tendencia folytatódik, mára telephelye a vállalatcsoport fékmechanika részlegének meghatározó szállítójává nőtte ki magát, aminek eredményeképpen újabb fékmechanika termékek konstrukciós- és gyártási felelősségét kapja meg.

A továbbiakban várható a szerelési mélység csökkenése, valamint a mind nagyobb outsourcing-részarány realizálása a gyártási területeken, egyre szigorúbb önellenőrzési rendszer mellett.

Mindezzel párhuzamosan a cég tervezi az általa fejlesztett és gyártott termékek tesztelési lehetőségeinek kibővítését, valamint az egyre szélesebb szerviztevékenység folytatatását.

Mindez lehetővé teszi, hogy a gyártmányokat folyamatosan figyelemmel kísérjék, valamint a teljes élettartamra szóló hibátlan, biztonságos működést biztosítsák. Ez a növekvő és megújuló tendencia a piac területén a Knorr-Bremse számára a jövőben is optimális pozíciót tesz lehetővé az üzleti életben.

 

 

Jelenlegi álláslehetőségek:

 

        Művezető

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: