Emfi-Trade Kft.
Város: 1239. Budapest
Utca: Ócsai út 1-3. 1931
Telefon: 06 1 287-0243, 06 1 287-0550
Fax: 06 1 287-0243
Mobil:
GPS: 47.3873  - 19.1223
Weblap: www.emfitrade.hu
E-mail: emfitrade@emfitrade.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - szigetelés
        *  Ipar - vegyipar
        *  Jármű - egyéb
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

Az EMFI-Trade Francia-Magyar Kereskedelmi Kft. 1990-ben a kedvező kelet-európai változásokat követően alakult meg vegyesvállalati formában. Anyavállalata a hagenau-i központú EMFI S.A. 1957-ben kezdte meg működését a franciaországi Elzászban.

Az EMFI-Trade Kft. fokozatosan növelte termékválasztékát, mely mára felöleli a fa-, bútor-, építő-, szigetelő- és burkolóipar számára kifejlesztett különféle ragasztó, tömítő és szigetelő anyagokat. A termékek forgalmazására kialakított képviselői hálózat az idők folyamán országos méretűvé fejlődött.Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az eltelt közel 10 év alatt sikerült fokozatosan egyre nagyobb piaci részesedést elérnünk, úgyhogy mára a ragasztóipari piac kb. 35%-át mondhatjuk magunkénak. Igen népszerűek a melegburkolati és hidegburkolati ragasztóink, a faipari ragasztócsaládunk tagjai, melyek neoprén, diszperziós, illetve poliuretán bázisú változatokban hozzáférhetők. Csak néhány, már sokaknak ismerős márkanév: Emfifix univerzális PVC-ragasztó, Emfibois faipari ragasztó, Muraplast szőnyegpadló és PVC-ragasztó, Emfisol P2 aljzatkiegyenlítő. A különféle neoprén alapú szórható- és egykomponensű poliuretán ragasztóinkat építőipari homlokzati elemek, válaszfal- és födémszigetelő elemek, hő- és hangszigetelő szendvicspanelek kis- és nagysorozatú gyártásához használják.

 Az EMFI 1997-ben a H. B. Fuller ragasztóipari konszerntől megvásárolta az IBOLA GmbH München melletti gyárát. Ezzel lehetővé vált az IBOLA termékek megjelenése a magyar piacon is. Az Ibola márkanévvel jegyzett termékek gyártása mintegy 45 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt óriási tapasztalatokra tettek szert az építőipar számára előállított padlóburkolat-előkészítő rendszerek - alapozók, aljzatkiegyenlítők, ragasztók - fejlesztése terén. A világon az elsők között állítottak elő teljesen oldószermentes, diszperziós ragasztóanyagokat, melyek egészségesebb, gazdaságosabb és környezetkímélőbb munkavégzést tesznek lehetővé.

A további fejlesztést "kikényszerítette", hogy az igényes felhasználók egyre gyakrabban megkövetelik, hogy a belső terekben alkalmazott anyagok szagtalanok legyenek, és ne bocsássanak a helyiség levegőjébe illékony szerves anyagokat. Az EC1 (Emmision Code 1) osztályba sorolt anyagokból köbméterenként kevesebb, mint 500 mikrogramm szerves anyag kerülhet ki. Az ezt igazoló embléma viselésére jogosult szőnyegpadló-, PVC- és linóleum-ragasztók már szintén vásárlóink rendelkezésére állnak: az IBOLA EMICODE EC1-el jelölt anyagai messzemenően kielégítik ezeket a követelményeket.Az EMFI ragasztó-, szigetelő- és tömítőanyag termékeinek választékát az IBOLA termékek jól kiegészítik oly módon, hogy a felhasználók számára akár a különleges (például rugalmas, villamosan vezető, vagy antisztatikus) burkolási, aljzatkiegyenlítési és ragasztási feladatok sem jelenthetnek gondot. Az IBOLA Grünolin, "zöld" ragasztócsalád teljesen oldószermentes, abszolút felhasználó- és környezetbarát vizes diszperziós PVC, szőnyegpadló, parafa, linóleum és gumi padlóburkolat-ragasztókból áll.

A termékek minősége mindenben megfelel a közismerten szigorú német műszaki szabványelőírásoknak. Az 1998-as évtől valamennyi termékünk az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer követelményei szerint készül. Termékcsoportjaink könnyen felismerhető arculattal jelennek meg. Az új csomagolás, illetve címkék mind tartalmilag, mind formailag segítségére vannak a Vevőnek a tájékozódásban, a vásárlás megkönnyítésében.

Fontos feladatunknak tekintjük, hogy az eladáson túl a vevőinkkel állandó kapcsolatban maradva folyamatosan gondoskodjunk a műszaki tájékoztatásról, szaktanácsadásról, az alkalmazás során felmerülő esetleges problémák közös megoldásáról.

Ezért vevőszolgálatunk mindig szívesen rendelkezésére áll részletesebb információkkal is minden kedves vásárlónak és érdeklődőnek.

Vevőszolgálat: 1/287-3584 Raktár: 1/286-0238
Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8-16, pénteken 8-15 óráig

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: