KUHN Kft.
Város: 1239. Budapest
Utca: Ócsai út 5. 1915
Telefon: 06 1 289-8080
Fax: 06 1 286-0207
Mobil:
GPS: 47.3854  - 19.124
Weblap: www.kuhn.hu
E-mail: mail@kuhn.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégünk, a Kuhn Kft. a Kuhn Holding magyarországi leányvállalata. 1990 óta töretlen fejlődéssel vagyunk jelen a magyar piacon egyedülállóan széles termékválasztékunkkal. Forgalmazzuk a KOMATSU földmunkagépeket, MITSUBISHI targoncákat, PALFINGER autódarukat és konténeremelőket, SULLAIR légkalapácsokat és kompresszorokat, AMMANN aszfaltkeverőtelepeket, POWERSCREEN osztályozóberendezéseket és FRD bontókalapácsokat.

Az általunk képviselt termékek mindegyike a világ élvonalába tartozik. Az anyavállalattól a kiváló termékek képviseleti jogán kívül olyan szervizelési és vevőszolgálati kultúrát kaptunk, mellyel a Kuhn Holding Ausztriában és 9 közép-európai országban már komoly sikereket ért el fennállásának több mint 30 éve alatt.

 Az új és használt gépek értékesítése mellett gépeink bérbeadását és azok kedvező finanszírozását is kínáljuk partnereinknek. Teljes körű vevőszolgálati munkánkat stabil, jól képzett szakembergárdánk, gyors és rugalmas alkatrészellátásunk, országos szervizhálózatunk segíti.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: