Bravotel
Város: 1234. Budapest
Utca: Bevásárló u. 2. - Auchan 1901
Telefon: 06 1 421-9080
Fax: 06 1 421-9079
Mobil:
GPS: 47.4123  - 19.1625
Weblap: www.bravotel.hu
E-mail: bravotel.asoroksar@bravotel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
Bemutatkozás:

Bolthálózatunk 1999. februárjában kezdte meg az értékesítési tevékenységet, mintegy 15 budapesti és vidéki üzletben.

Fõ tevékenységi köre a Pannon GSM szolgáltatásainak, termékeinek kiskereskedelmi forgalmazása mellett, GSM kiegészítõk értékesítése és ügyfélszolgálati teendõk ellátása volt. Az ott kínált árucikkek gyorsan népszerûvé váltak, az ügyfélorientált kiszolgálás és a képzett értékesítési munkatársak által a boltok hamar közkedveltté váltak. A siker a vezetõséget arra ösztönözte, hogy a fõváros több pontján, illetve a nagyobb vidéki városokban is megismertesse a vásárlóközönséget a termékkínálattal.

Kiskereskedelmi hálózatunkban hatalmas átalakításokba fogtunk, melynek kapcsán mind extenzív, mind pedig intenzív üzletpolitikát folytattunk. Terjeszkedésünk fõként a Plaza-szintû üzletházakra és bevásárlóközpontokra ( Tesco, Cora, Auchan ) értendõ, ahol adottak a magasabb szintû kereskedelmi tevékenység feltételei. Ennek eredményeként 2000-ben 15 mintaboltot, 2001-ben pedig újabb 6 mintaboltot nyitottunk, így ma már több mint 30 saját üzletünkben kínáljuk a Pannon GSM és a Bravotel szolgáltatásait és termékeit a vásárlóközönség számára.

Boltjaink és az általunk kínált áruválaszték egységes arculatának és képviseletének megteremtése, valamint a cég fiatalos lendületének kifejezése miatt - továbbá azért is, hogy a mobiltelefóniában fõ vásárlóerõnek számító 16-50 év közötti korosztályt közvetlenebb módon szólíthassuk meg - megalkottuk a BRAVOTEL márkanevet. E márkanév alatt mûködnek ma már üzleteink, és ugyanezen márkanéven forgalmazunk egy saját beszerzésû GSM kiegészítõ családot is. Hálózatunkban megteremtettük a BRAVOTEL-Systemet, mely biztosítja a hasonlóságot megjelenésben, áruellátásban, reklámban.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: