Europrinting Kft.
Város: 1201. Budapest
Utca: Vágóhid u. 55. 1877
Telefon: 06 1 287-8495
Fax: 06 1 287-8497
Mobil:
GPS: 47.4243  - 19.1112
Weblap: www.europrinting.hu
E-mail: europrinting@europrinting.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
Bemutatkozás:

Cégünk 1997 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében grafikai tervező, számítógépes kiadványszerkesztő - nyomdai előkészítő munkát, ofszet technológiával nyomtatást és kötészeti munkákat végzünk. Nyomdánk felszereltsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit nagy mértékben saját vállalkozásunkon belül elégítsük ki. Ennek megfelelően palettánk: névjegy, szórólap, levélpapír, boríték, prospektus, címke, meghívó, plakát, könyv, újság, doboz, ügyviteli nyomtatvány készítésével foglalkozunk.

Széleskörű nyomdaipari ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, tevékenységünk a nyomda- és csomagolóanyag ipar egész területét átfogja. Ez azért fontos ügyfeleinknek, mert a megrendelést követően a teljes munkafolyamat a kész termék leszállításával bezárólag egy kézben van. Nem mellékes számunkra, hogy fővállalkozóként munkával látunk el különféle tevékenységekre szakosodott (grafikus, levilágító, digitális nyomda, szitanyomó, flexonyomó, tamponnyomó, aranyozó, fóliázó, stancoló) alvállalkozót és több szociális foglalkoztatót.

Kedvező árainkat az teszi lehetővé, hogy mi - és a velünk szükség esetén együttműködő alvállalkozók is - saját tulajdonú műhelyben dolgozunk, továbbá, hogy naprakészen ismerjük a nyomdaipar piaci viszonyait, és ki tudjuk választani az árban és minőségben legmegfelelőbb partnert. Mivel céljaink között a tisztességes megélhetés mellett hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljeskörű kiszolgálással tartsuk meg.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: