Burkolat Centrum Kft.
Város: 2310. Szigetszentmiklós
Utca: - Lakihegy II. Rákóczi Ferenc u. 18. 1809
Telefon: 06 24 530-914
Fax: 06 24 530-915
Mobil:
GPS: 47.3564  - 18.9842
Weblap: www.burkolatcentrum.hu
E-mail: burkolatcentrum@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - csempe, padlólap
        *  Építőipar - padlóburkolat, sportpadló
        *  Építőipar - szigetelés
Bemutatkozás:

Bemutatkozunk

Mai világunkban, az egyre kiélezettebb versenyben a termékek jó minősége már magától értendő követelmény. A piacon található anyagok tulajdonságai a "jó"-tól a "még jobb"-ig terjednek. A gyártók között csak a megrendelőknek nyújtott kiegészítő szolgáltatások tesznek különbséget. Cégünk is ezen hitvallás keretein belül dolgozik.

Partnereinknek a minőség mellett, első osztályú szolgáltatást kívánunk nyújtani. Az évek során felhalmozott tudásunkat, a hozzáértő szakembergárdánk tapasztalatait szívesen megosztjuk vásárlóinkkal. Tapasztalataink szerint minden egyes megrendelőnek egyedi kívánságai vannak. Feladatunk ezen igényeknek minél magasabb szinten való megfelelése. Ez segít bennünket abban, hogy termékeinkkel nem csak a piacon felmerült igényeket tudjuk maximálisan kielégíteni, de elébe is tudunk menni ezeknek a kívánalmaknak.

Cégünk zászlóshajója a JADRIJA 2000 mediterrán kőburkoló család. Fontos irányvonalnak tartjuk a termékcsoport magyarországi népszerűsítését, országos viszonteladói hálózat kialakítást.

Célunk, hogy a tengerpart, örök napsütéses hangulatát sikerüljön bevarázsolnunk minden olyan otthonba, ahol erre a fantasztikus életérzésre megfelelő igény van. Kínálatunkból nem hiányoznak a hideg - melegburkolatok, az ÉME engedéllyel rendelkező Rev-Color hőszigetelő rendszer, valamint ezekhez a termékekhez tartozó segédanyagok sem. Részt veszünk minden típusú ház külső - belső burkolásában, hőszigetelésében, vakolásában, valamint az uniós előírásokat, szabványokat maximálisan szem előtt tartó panelprogramban is.

Ezért alakítottuk ki Budapesten ezt a burkoló - hőszigetelő centrumot. Itt az érdeklődők teljes körű felvilágosítást kaphatnak a termékekről, valamint a széles kínálatnak megfelelően meg is vásárolhatják azokat.
A Burkolat Centrum Kft. szlogenje híven tükrözi filozófiánkat:

Tervezzük együtt a mediterrán életérzést!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: