Taubenreuther Kft.
Város: 2310. Szigetszentmiklós
Utca: - Lakihegy Komp utca 3. 1797
Telefon: 06 24 539-160
Fax: 06 24 539-170
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.taubenreutherkft.hu
E-mail: taubenreuther@vnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - egyéb
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégünkről

Terepjáró szakáruház

A Taubenreuther Kft. 1993-ban alakult Sopronban, majd rövid időn belül Budapestre, később Érdre költözött. Közel 8 éves munka után 2002-ben teljesült régi álmunk: az, hogy új , modern telephelyre költözzünk, melynek paraméterei a következők: közel 3000 m2-es telken, 500 m2-csarnok, abban (egyelőre) 160 m2 raktári műhely, 110 m2 bemutatóterem.

A nagyobb telephelyen szélesebb körben tudjuk bemutatni egyre bővülő áruválasztékunkat, amely elsősorban technikai oldalra helyezi a hangsúlyt, nem pedig (csak) az optikai tuningra. A Taubenreuther Kft. a következő termékek, illetve gyártók kizárólagos forgalmazója: WARN csörlők és kiegészítők, ARB differenciál zárak és egyéb kiegészítők, OME futómű szettek, ENGEL hűtőládák, egyéb speciális terepjáró kiegészítők, műszerfal burkolatok egyedülálló választékban, csak hogy néhányat említsünk. Természetesen ezeknek a termékeknek a garanciális szervizét is mi látjuk el, megfelelő alkatrészbázissal a hátunk mögött.

A cég ügyvezető igazgatója a kezdetektől fogva Puglits Adrienn, mellette több kolléga segíti munkáját, most már a nagyobb, modernebb telephelyen, ahol az elengedhetetlen szerviz is áll az ügyfelek szolgálatára. Nálunk mindenki megkapja, amit szeretne, a tanácsadástól egészen a speciális felszerelésekig. Temékeinknek legnagyobb része Amerikából és Ausztráliából származik, kiváló minőségüknek köszönhetően már nagyon sok, elégedett ügyfelet tudhatunk a magunkénak

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: