Szuperker 7 . Ékszíj-Nagykereskedelmi Kft.
Város: 1214. Budapest
Utca: II. Rákóczi Ferenc út 263. 1782
Telefon: 06 1 276-2172
Fax: 06 1 276-8944
Mobil:
GPS: 47.404  - 19.0526
Weblap: www.szuperker7.hu
E-mail: szuperker@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A cégünk 1991-ben alakult és 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A Szuperker7 Kft első években saját gyártású ékszíjakat forgalmazott. A gyártásunk ma is működik, de a forgalmunk olyan nagy ütemben növekedett, hogy rövid idő után egyre növekvő mértékben importból tudtuk a belföldi és export igényeket kiszolgálni.
Ma már a forgalmunk túlnyomó részében import szíjak adás-vételével foglalkozunk. A gyártásunk elsősorban a nélkülözhetetlen hiánypótlás, a ritkán beszerezhető extra méretű (akár 16.000 mm hosszú) vagy a nagyon sürgős (akár 1-2 nap alatti) ékszíjak gyártására szolgál.

Hajtástechnikai termékekből eladásunk megközelíti az évi egymillió darabot. Az ipar, a mezőgazdaság és a gépjármű ékszíjak, hajtószíjak teljes választékát kínáljuk. Vezető márkáink a: Goodyear, Sava, Optibelt, Gates, Super Belt, Rubena és a saját gyártású Prímbelt (minőségét belföldi és export partnereink több min tíz évi pozitív visszajelzései igazolják)

Belföldön és külföldön nagykereskedők és nagyfelhasználók hálózatát szolgáljuk ki.

Elkezdtük a gumicsövek, gumilemezek, klingerit, görgősláncok, laposszíjak, szállítószalagok forgalmazását minden méretben. Ezek a termékek is egyre nagyobb választékban és egyre kedvezőbb feltételekkel állnak vevőink rendelkezésére.

Hatalmas készletünkből kedvező vásárlási lehetőséget kínálunk Vevőinknek napi szállítással, amit csomagszállító céggekkel illetve saját járműveinkkel biztosítunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: