OOPS! Kft.
Város: 1214. Budapest
Utca: II. Rákóczi Ferenc út 154-170. 1711
Telefon: 06 1 278-0492
Fax: 06 1 278-0493
Mobil:
GPS: 47.4233  - 19.0671
Weblap: www.oops.hu
E-mail: oops@externet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Cégünk 1999. nyarán alakult 3 tulajdonos-taggal, baráti vállalkozásként. (Bauer Andrea, Kirschner Péter és Tóth Kornél) Rövid kitérõk után nyitottuk meg elsõ üzletünket OOPS! Computer & Fantasy néven a Csepel Plaza-ban (1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 154-170.).
Jelenleg már több kollegánkkal együttmûködve végezzük kereskedelmi és szolgáltató tevékenységünket, s Csepel és környéke régiójában a számítástechnikai piacon meghatározóvá váltunk mára.

OOPS! Computer & Fantasy - a Csepel Plaza emeletén található, ahol elsõdleges profilunk a számítástechnika. Üzletünk kínálatát jellemzi a hardverek és szoftverek, szakkönyvek, kiegészítõk széles választéka. Márkás Celeron, P4 és AMD alaplapokkal, számítógép alkatrészekkel, ASUS, Gigabyte, MSI, HP, LG, Samsung, CANON termékekkel is vásárlóink rendelkezésére állunk. Ha valaki a Sulinet keretein belül akar vásárolni fõvállalkozóink széles palettát kinálnak választékul az érdeklõdõknek
Megnyitottunk webáruházunkat, ahonnan a vásárlóink kényelmesen, ottoni környezetbõl tudják megrendelni a webshop nagy választékkal rendelkezõ termékeit. Webboltunk vidékre is kiszállít.
Számítástechnikai szervizünk a hét minden napján Ügyfeleink rendelkezésére áll 10-20 óráig.
Továbbá árusítunk festékpatronokat, tonereket, nyomtatási kellékanyagokat.
Széles választékunk mellett jelentõs szolgáltatásaink köre is. (DVD kölcsönzés, szerviz, adatmentés, szaktanácsadás, nyomtatás, fénymásolás, szkennelés, adatarchiválás,...)
Kialakítottunk egy számítógépsarkot hálózatba kötött gépekkel, ahol Vendégeink játszhatnak, internetezhetnek. (1500 Kbit/sec. sávszélességû ADSL kapcsolattal állunk Látogatóink rendelkezésére. Lehetõség van állományok gyors letöltésére, archiválására, nyomtatásra.)

Másik fõ profilunk a Fantasy.

Fantasy sarkunkban szerepjátékokat, kártyajátékokat, dobókockákat, kiegészítõket, s a Sci-fi és fantázia irodalom kiadványait kínáljuk az érdeklõdõknek. A Magic the Gathering, a HKK, a Vámpír, a Yugiooh, a 7 tenger, a Guardian, a Star Wars, a Gyûrûk Ura és még sokféle kártyajáték mind megtalálható boltunkban. Fantasy figurák is találhatóak nálunk, amelynek egyik kiemelkedõ gyártója a McFARLANE a SPAWN figuráival vált híressé.

Üzletünk a Csepel Plaza Bevásárlóközpont emeletén, a mozgólépcsõtõl közvetlenül jobbra található, ahol kultúrált, kellemes körülmények között, kedvezõ nyitva tartási idõvel fogadjuk Vevõinket.

Nagy figyelmet fordítunk a széles, folyamatosan bõvülõ választékra, s a raktáron nem tartott de megrendelt árut rövid határidõvel - legtöbbször 24 órán belül - beszerezzük

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: