Multienergex Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Dankasirály u. 10. 1678
Telefon: 06 1 424-7547
Fax: 06 1 424-7548
Mobil:
GPS: 47.4267  - 19.0076
Weblap: www.multienergex.hu
E-mail: multienergex@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

 MULTIENERGEX KFT.

MULTIENERGEX Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft 1991-ben alakult meg.

Fő tevékenységi körei:
• szivattyúk, armatúrák, ventilátorok, ipari szűrők forgalmazása, szervizelése, beépítése, üzembe helyezése, fúvóegység gyártása
• munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása.

Cégünk Magyarországon képviselője és forgalmazója a FINDER POMPE S.p.a. (FINDER Group), az ARVEN S.r.l. és a DOSEURO S.r.l. cégeknek. Képviseli továbbá a SIGMA (Budapesti Erőmű Zrt. vonatkozásában kizárólagos joggal) és a GFX G.m.b.H céget, melynek forgalmazzuk kis-, közép-, és nagynyomású armatúráit, gőzhűtőit, gőzredukáló állomásait és befecskendező-szabályzó szelepeit, valamint a REITZ cég által gyártott ventilátorokat.

A fenti cégek képviselete mellett, 2000 óta gyártjuk a FINDER cégnek a Root-fúvó összes egységét alapgép és motor nélkül. Mint a képviselt cégeink márkaszervize, az általunk forgalmazott szivattyúk garanciális és garancia időn túli javítását, karbantartását is vállaljuk. A fenti tevékenységeken túl vállaljuk az általunk leszállított szivattyúk ki- és beszerelését, üzembe helyezését, a kapcsolódó csővezeték rendszerek kiépítését és építészeti munkák végzését, acélszerkezetek gyártását fővállalkozás kertében.A berendezések fenntartásához szükséges tartalék alkatrészeket raktárról, vagy rövid szállítási határidővel biztosítjuk ügyfeleink részére. Az általunk képviselt cégek a termékeikhez hosszútávon biztosítják az alkatrészellátást.Szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunk rendelkezik a magas minőségű, hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel, illetve azokkal a mérőberendezésekkel, amelyekkel objektíven lehet diagnosztizálni a gépek aktuális állapotát.

MUNKAVÉDELEM, TÚZVÉDELEM
Munkavédelmi és tűzvédelmi szaktanácsadást, szakértést 1996 óta végzünk a gazdasági élet különböző területein működő cégek részére.
Cégünk a fenti tevékenységekre vonatkozóan építőipari kivitelező cégeknél, egészségügyi szolgáltatóknál, gépjavító-, karbantartó-, kereskedelmi cégeknél, kutatóintézetnél stb. rendelkezik referenciákkal.
Vállalkozunk a törvényi előírásnak megfelelően a munkáltató részére előírt, az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés munkavédelmi követelményeinek betartásához szükséges szabályozás kidolgozására, ellenőrzések, felülvizsgálatok elvégzésére és koordinálására, tűzvédelmi szabályzatok készítésére és a munkavállalók oktatására.
MULTIENERGEX Kft. az MSZ EN ISO 9001 számú szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet. A rendszer működését az ÉMI-TÜV SÜD Kft ellenőrzi és adja ki a tanúsítványt.
A képviselt cégek a termékeiket a megfelelő szintű minőségtanúsítással szállítják.

Reméljük, hogy jelen bemutatkozó anyagunk felkelti érdeklődésüket, a berendezéseinkkel kapcsolatban személyesen is készséggel állunk rendelkezésükre, illetve a weblapunkat is megtekintik.


 

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: