Quercus Alpin Egyéni Cég
Város: 1222. Budapest
Utca: Lévay u. 12. 1653
Telefon: 06 1 227-0881
Fax: 06 1 227-0881
Mobil: 06 30 942-5994
GPS: 47.4169  - 19.0254
Weblap: www.quercusalpin.hu
E-mail: info@quercus.axelero.net
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:

Nevünkben a Quercus - latinul tölgyfát jelent. A quercusok, tölgyfák, a megbízhatóság, stabilitás és állandó értékek szimbólumai. A logónkon ábrázolt tölgyfalevél és sisakos emberi fej kombinációja az élő fákkal kapcsolatos erdészeti tevékenység, valamint a teljes körű szakipari építőipari kivitelezés együttes jelképe, melyet a mindkettőben hasznosított eljárás, a hegymászó- (iparialpin-) technika alkalmazása köt össze.

Korszerű módszereink, szakembereink nagy tapasztalata, széleskörű technikai felszereltségünk lehetővé teszik a felállványozás nélküli építőipari, valamint az élő fákkal kapcsolatos kertészeti feladatok magasban történő biztonságos, gyors, szakszerű végzését kedvező árakkal.
Munkánk eredményességét évekig figyelemmel kísérjük, a bevált módszereket, anyagokat, technikákat és alapelveket alkalmazzuk. Alpintechnikai profilunk és felkészültségünk révén olyan helyeken is hatékonyan és biztonsággal dolgozunk - költség és sokszor időmegtakarítás mellett -, ahol esetleg emelőkosaras kocsi sem lehet jelen.
Dolgozunk azonban - ha a kivitelezés úgy kívánja - állványról, illetve emelőkosárral is.

A kőműves, lakatos, bádogos, ács, tetőfedő, valamint motorfűrészes szakembereink alapszakmájuk mellett magas szintű alpintechnikai tudással rendelkeznek, ezért szinte lehetetlennek tűnő körülmények között is professzionális szinten tudják elvégezni munkájukat. Mindebbe bepillantást enged fényképes referenciaalbumunk.

Általános és munkáltatói felelősségbiztosítással rendelkezünk. A munkavégzés során a munkaterületen álló objektumok épségéért anyagi felelősséget vállalunk.

A gyors, rugalmas problémamegoldás érdekében folyamatos ügyeleti szolgálatunk hétvégeken és ünnepnapokon is működik, ill. balesetveszély-elhárítás, veszélytelenítés bejelentése után gyakorlatilag azonnal intézkedünk.

Munkavállalásaink az ország egész területére kiterjednek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: