DIEGO- Ackermann Market Kft.
Város: 1214. Budapest
Utca: II. Rákóczi Ferenc út 277. 1651
Telefon: 06 1 278-0109
Fax: 06 1 278-0109
Mobil:
GPS: 47.4084  - 19.0548
Weblap: www.diego.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
Bemutatkozás:

A DIEGO Kereskedelmi Kft 1992-ben alakult. A társaság első áruháza és a központi telephelye Budapesten a XIX. kerületben volt. A cég először kiskereskedelmi tevékenységet folytatott és kiállítások szőnyegezésének volt a beszállítója. A kezdeti időszak után néhány vidéki kiskereskedő folyamatos kiszolgálásával elindult a társaság nagykereskedelmi tevékenysége is.

A DIEGO Kereskedelmi Kft 1995-től kezdte meg franchise hálózatának építését, a korábban köré szerveződött kiskereskedelmi boltok tulajdonosaival. Az első hálózat egy laza szerveződésű rendszer volt, melyben hamarosan felmerültek a továbblépési igények, mivel az egységes arculat, a kialakulóban lévő állandó termékcsoportok, a közös marketing, mindenki számára fontos szempontot jelentett.
 
Az új ma is működő hálózat alapjai 1998-ban kerültek lerakásra, amely rendszer lényege, hogy minden boltjában azonos arculattal jelenik meg, azonos szolgáltatással, szervizzel és azonos árakkal igyekszik a vevők maximális kiszolgálását elérni. Az új hálózathoz csatlakozók létszáma folyamatosan nőtt az évek folyamán.A társaság a budapesti székhelyét gyorsan kinőtte és Dabason vásárolt egy telephelyet, melyet 1997-ben felújított. A város az ország "közepén" az 5-ös főközlekedési út mellett található, így kedvező földrajzi fekvése által az egyre bővülő üzlethálózat áruellátását a központ optimális fuvarszervezéssel tudja biztosítani.

A kiskereskedelmi hálózat építése 2000-től kapott jelentős lendületet, amikor a DIEGO bolthálózat kialakítása megkezdődött a kisebb lélekszámú városokban is. A társaság új üzleti stratégiájában jelenleg a környező országokban történő megjelenésen van a hangsúly.
 
A társaságunk 70 fölötti kiskereskedelmi egységgel, öt fő termékcsoportban van jelen a magyar piacon és az ezekhez kínált kiegészítő termékek eladásával összességében a melegburkolati piac legnagyobb befolyású résztvevője.

Padlószőnyeg
Flextone PVC
Wood Step laminált padló
Darabszőnyeg
Konfekcionált futó- és darabszőnyegek
 
Minden kiskereskedelmi boltunkban törekszünk a teljes áruvertikum bemutatására, de ez a boltban rendelkezésre álló eladótér függvénye is. Mivel a telephelyen folyamatosan raktáron lévő kollekciónk nagysága 2000 négyzetméter eladó terű boltot tudna megtölteni, a termékeink egy részét a boltokban prospektusaink és termékminták alapján ajánljuk a vevőknek. Amennyiben a vevő a prospektusok minták alapján rendel, akkor a partnerünk szállításának függvényében, maximum egy héten belül kézhez kaphatja a kiválasztott terméket.

A saját vágóprogram beindításával Magyarországon egyedülálló módon csak a DIEGO biztosítja kiskereskedelmi partnereinek, hogy a kollekciós padlószőnyegeiből néhány napos határidővel méretre vágva, csomagolva, ki tudja szolgálni az igényeket. Ezzel lehetőség nyílott arra, hogy bármelyik üzletünk a teljes kollekcióból szinte finanszírozás igénybevétele nélkül ki tudja szolgálni a vevőit rövid határidővel.

A siker titka az egyedülállóan széles választékban, a kiváló minőségű termékekben és persze a magyar vásárlók számára is elérhető árakban rejlik. Nem mellékes azonban az áruházak otthonos hangulata, a kiemelkedő szintű eladástechnika, mely példa nélkülinek mondható a hazai szőnyeg-, PVC- és laminált padló-kereskedelemben, valamint a vevők számára szintén hasznos, ingyenes szaktanácsadás sem.
 
A DIEGO munkatársainak és partnereinek biztosítja a szakmai. fejlődés lehetőségét, a folyamatos kihívást jelentő feladatokat, valamint . egy piacvezető és a piacon egyre nagyobb teret hódító cég biztos hátterét.

A DIEGO a jövőben is folytatni kívánja . növekedését, mind a termékskála szélesítésével, mind pedig újabb áruházak nyitásával, a lakosság minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében.

A DIEGO célja, hogy a hálózat minden üzlete nyereséges legyen. A cég filozófiája szerint a legfontosabb a korrekt minőség, a vevők magas szintű kiszolgálása, a mindenki számára elfogadható ár, melyet a szállítóinkkal folytatott folyamatos küzdelemmel próbálunk biztosítani. A kiváló csapatmunka, az erős háttér a jövőre nézve is biztonságot ígér.
 
A DIEGO a fő célkitűzés eléréséhez a teendőket és a követelményeket a következő négy pontban fogalmazta meg:

A MINőSÉGI elvárásoknak kultúrált környezetben, felkészült munkatársakkal, világszínvonalú környezetbarát termékek forgalmazásával, teljes körű szervizzel kíván megfelelni;
A MEGBÍZHATÓSÁG szellemében korrekt üzleti magatartást kell kialakítani a vevőkkel és a partnerekkel;
A munkatársak erkölcsi és anyagi MEGBECSÜLÉSÉRE törekedni;
A befektetett munkával, anyagi és szellemi javakkal arányos MEGTÉRÜLÉST kíván biztosítani.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: