Hidromechanikai Szövetkezet
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 98/a 1591
Telefon: 06 1 424-6040
Fax: 06 1 227-0897
Mobil:
GPS: 47.4117  - 19.0295
Weblap: www.hidro.hu
E-mail: hidro@hidro.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Építőipar - szerelvény
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

A HIDROMECHANIKA SZövetkezet 1951 óta működő gépgyártó vállalkozás, amely szivattyúk, csúszógyűrűs tömítések és anyagmozgató gépek gyártásával, javításával és karbantartásával foglalkozik.
A foglalkoztatottak létszáma: 100 fő.
A szövetkezeti tagok tulajdonában lévő vállalkozás. Saját tervezésű gyártmányink több szabadalmaztatott műszaki megoldást tartalmaznak.
A HIDROMECHANIKA Szövetkezet 1996-tól ISO 9000 szerinti minőségbiztosítási rendszert alkalmaz.
Partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szivattyúzási feladatok megoldásában: tanácsadás - kiválasztás - gyártás.

A. SZIVATTYÚK
- A "MOHNO"- rendszerű excentrikus csigaszivattyúk, melyekkel a nagy viszkozitású és nagy százalékban szilárd részeket is tartalmazó közegek is szivattyúzhatók.
- A "SIHI'- rendszerű önfelszívó, oldalcsatornás körforgó szivattyúk, melyek a gáztartalmú folyadékok szállítására és olyan technológiákra is alkalmasak, ahol az önfelszívás is követelmény.
- Egyéb szivattyúk a folyadékgyűrűs vákuum szivattyúk, a fűtővizet keringtető szivattyúk és gyorsbontású, könnyen tisztítható korrózióálló lemezből készült egyfokozatú örvényszivattyúk, melyek az élelmiszer- és gyógyszeriparban széles körben alkalmazott termékeink.


B. CSÚSZÓGYűRűS TÖMÍTÉSEK
Különféle tömítési feladatok megoldására tehermentesítetlen "O"-gyűrűs és gumi-balgos kivitelű csúszógyőrős tömítéseket gyártunk, forgásirány független kivitelben is. Alkalmazott elasztomerek: NBR, FKM, EPDM, CR
Pmax: 16 bar, tmax: 120 oC


C. ANYAGMOZGATÓ GÉPEK
-kézi hidraulikus villás targonca, melyet korrózióálló acélból is gyártunk az élelmiszer- és gyógyszeripar részére.
-kézi hidraulikus villás emelőtargonca, amely 0.8 méter emelőmagasságig folyamatos emelési és tetszőleges szinten beállított készenléti/kiszolgálási lehetőséget biztosít a szerelési munkáknál és különböző megmunkáló gépek anyagellátásánál. -kézi hidraulikus villás magasemelők max. 2.8 m magasra képesek rakományukat emelni.
Anyagmozgató gépeink főbb méretei alkalmazkodnak az EUR rakodólap méreteihez és sík, oldalfalas rakodólapok konténerek (szállítására) emelésére és sűllyesztésére alkalmazhatók

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: