Inter Bau Plan Mérnöki Iroda
Város: 1221. Budapest
Utca: Kiránduló u. 51. 1565
Telefon: 06 1 226-0889
Fax: 06 1 226-0889
Mobil:
GPS: 47.4288  - 19.0164
Weblap: www.interbauplan.hu
E-mail: info@interbauplan.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Történetünk

1990-ben Budapesten alakult az INTER - BAU - PLAN MÉRNÖKI IRODA Betéti Társaság, amely tervezési - szakértési tevékenységek céljából jött létre. A társaság magas műszaki színvonalú és gazdaságosan megvalósítható szellemi alkotások létrehozására törekedve 1997 és 1998 között a nagyobb volumenű tervezési és szakértési munkákra szerződött, amelyekkel elindította fejlődését.

2002-ben a Betéti Társaság vezetése létrehozta az INTER BAU PLAN STÚDIÓ KFT.-t, melynek törzsét a Betéti Társaság műszaki stábja alkotja, a cég-vezetés, tulajdonos változatlan maradt.

Az alapítás óta a szakmában elismert, sok évtizedes tervezési - kutatási szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal mindkét vállalkozás fejlődési stádiumban van.

Az 1990-es évi alakulást indukáló célkitűzések mindkét társaságra vonatkozóan, máig is változatlanok: az építőipar tervezési - szakértési területén magas műszaki színvonalú és gazdaságosan megvalósítható szellemi alkotások létrehozása a cél, melynek főmottói: a minőség, a precizitás, a gazdaságosság, valamint az időtállóság.

Most, a fejlődés éveiben is sikerült megőrizni a cégen belüli családias jellegű légkört, mely a munkatársakkal, partnerekkel való kapcsolattartásban és a projektekben is sikeresnek, eredményesnek bizonyul mind a mai napig.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: