Adria-Typo Bt.
Város: 1222. Budapest
Utca: Méz u. 11. 1508
Telefon: 06 1 424-5332
Fax: 06 1 424-5333
Mobil: 06 30 931-0536
GPS: 47.4164  - 19.036
Weblap: www.adria-typo.hu
E-mail: adria-typo@adria-typo.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
Bemutatkozás:

Kérem engedje meg, hogy néhány szóban bemutkozzon az ADRIA-TYPO grafikai stúdió, ofszet és digitális nyomda.

Több, mint 12 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásaink köre az elmúlt idõszakban évrõl-évre bõvült. A grafikai tervezéshez szükséges eszközökön, ismeretanyagon és az offset (Ryobi) nyomdagépen kívül, ma már professzionális digitális fotótechnikával (Sigma) és digitális nyomdagéppel (Canon CLC) is rendelkezünk.

Ügyfélportfóliónk színes képet mutat, megtalálhatóak benne a gazdasági élet nagy szereplõi (multik), de számos kis cégnek is dolgozunk.
Legfontosabb értékeink a megbízhatóság, rugalmasság, professzionalitás és a versenyképes minõség-arányos árszint.

Kellemes idõtöltést kívánunk weboldalaink böngészése közben, várjuk árajánlatkérését. Reméljük, hogy hamarosan megrendelõink között üdvözölhetjük Önt is.

Termékek
Szolgáltatások


A teljesség igénye nélkül az alábbi felsorolás tartalmazza azokat a termékeket, melyeket megrendelhet az ADRIA-TYPO-nál:

termékkatalógusok, színes prospektusok, üzleti jelentések, szórólapok, beszámolók, mérlegek, konferenciaanyagok, perszonalizált kiadványok, műszaki leírások, használati utasítások, gépkönyvek, ingatlanpiaci kiadványok, dekorációs anyagok, hajtogatott leporellók, borcímkék, étlapok, itallapok cd-, dvd- illetve egyéb média-borítók, meghívók, névjegyek, belépő kártyák, kisplakátok, dossziék, mappák, öntapadó címkék, levélpapír, fali és asztali naptárak, ügyviteli nyomtatványok önátírós papírra (ragasztással, sorszámozva, különböző színekkel nyomva, különböző színű önátírós anyagra is), boritékok, C6 mérettől B4-ig, akár három oldalon kifutó színekkel is, stb...

A fentiek tervezését is vállaljuk, igény szerint a kiadványhoz a fotókat is elkészítjük. Fontosnak tartjuk, hogy a környező országokba is szállítóképesek vagyunk. Szolgáltatásunk teljes körű, azaz vállaljuk az anyagok komplett elkészítését (igényfelméréstől a kész termék kiszállításáig) illetve dolgozunk "hozott anyagból" is, (filmről, file-ból a nyomdai munkára korlátozva).

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: