OK GÉP Gyártó és Szolgáltató Bt.
Város: 2314. Halásztelek
Utca: II. Rákóczi Ferenc u. 77. 1482
Telefon: 06 24 453-333
Fax: 06 24 453-333
Mobil:
GPS: 47.3587  - 18.9862
Weblap: www.okgep.hu
E-mail: okgep@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

OK GÉP Gyártó és Szolgáltató Bt.


Bádogosgépek, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok szakműhelye
Alapítva 1990-ben
hagyományos és egyedi gépek gyártása
értékesítés
szaktanácsadás
szervíz
állandó kiállítás
 
Cégünk minőségpolitikája
Elsődlegesnek tartjuk megrendelőink elvárásainak, igényeinek magas színvonalú kiszolgálását. Nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink és szolgáltatásaink minőségére és folyamatos javítására. Berendezéseinket és rendszerünket évről-évre folyamatosan fejlesztjük.
Stratégiánk meghatározó eleme a határidőre, jó minőségben elvégzett munka, melynek két alappillére a szervezettség és az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer működtetése.
A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének.
Munkavállalóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez. Feladatainkat szakmailag magasan kvalifikált, emberileg arra alkalmas vezetőkkel és az általuk irányított jól képzett szakmunkásokkal végezhetjük el maradéktalanul, ennek érdekében soha sem mondhatunk le a szakmai színvonal emeléséről. Velük szemben támasztott fő követelmények: megbízhatóság, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretek, megfelelő szakmai múlt és tapasztalat.
Fontos kritérium, hogy legyen a vezetők és dolgozók között őszinte egyetértés, termelékeny feszültség és jó hangulat a mindennapok munkájában, mindenki tegye hozzá saját egyéniségéből fakadóan azt a többletet, melynek lényege: "gondos gazda" módjára takarékoskodni anyaggal, energiával, óvni eszközeinket, szerszámainkat.
 

Megrendelését a termékkatalógus alapján feladhatja faxon, e-mailen.
Mintatermünkben kiválaszthatja és kipróbálhatja a megfelelő gépet, melyet - a készlettől függően - azonnal megvásárolhat vagy megrendelhet.


Ügyfélfogadás:
H - CS : 06.00 - 1530
P : 06.00 - 1430


 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: