Zollux Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Lótusz u. 2. 1413
Telefon: 06 23 374-823
Fax: 06 23 374-823
Mobil: 06 20 972-3784
GPS: 47.3965  - 18.9406
Weblap: www.zollux.hu
E-mail: zollux@hu.inter.net
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Cégünk, a ZOLLUX Kft. 1982- ben kisipari keretek között kezdte meg működését mint családi vállalkozás. Akkor még kizárólag redőnyök gyártásával foglalkoztunk

Korlátolt felelősségű társaságként 1992-től működünk, és az eltelt időszakban tevékenységi körünk is jelentősen kibővült.

Vállalkozásunk árukínálatába az alumínium redőny, a szalagfüggöny, a napellenző, 1994 óta a pliszéfüggöny és a szúnyogháló, 2004 januárja óta pedig a Panorama rendszerű, 3 kamrás nyílászárók gyártása és forgalmazása is beletartozik. Újabban tevékenységünkhöz a különleges alakzatok mennyezeti, tetőtéri illetve télikertek, kupolák külső és belső egyedi árnyékolása is kapcsolódik.

Az egyedi igényekkel összefügg az automatizáció, amely egyre inkább elterjed. Ide sorolhatók a motorok, a különböző vezérlések, a távirányítós, rádiós berendezések.

A termékskála bővülése az ügyfélkörünk növekedését jelentette, akiket minősített partnereinkkel együtt szolgálunk ki. Cégünk filozófiájának kezdettől fontos eleme a minőség, a minőségi munka, ezért csak minősített cégekkel alakítottunk ki kapcsolatot.

Partnereink:

Belföldön:    ALU-REDőNY, KAPITÁNY és TÁRSA, SOMFY, BECKER-VOLVEX, BC ABLAKPROFIL

Külföldön:    BAUTEX, GB PRODUCTS, MHZ ,

PERFILEX Valencia

A minőség mellett a "haladunk a korral" szellem és a rugalmas alkalmazkodás biztosítja a régi ügyfeleink elégedettségét, a konkurencia elismerését, valamint az újabb ügyfelek érdeklődését.

Minden évben valami újdonsággal igyekszünk megjelenni a piacon, és rendszeres résztvevői vagyunk a hazai szakkiállításoknak és vásároknak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: