Vitanika Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Erika u. 10. 1411
Telefon: 06 23 521-440
Fax: 06 23 521-449
Mobil:
GPS: 47.3778  - 18.9339
Weblap: www.vitanika.hu
E-mail: vitanika@vitanika.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - villamosság
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégbemutató

Mottó: Nem az életkor számít, hanem a megtett életút az elért eredmény !!

A VITANIKA Kft. az 1991. évben magánszemélyek kezdeményezésére alakult meg. Az alapítók ma is alkalmazottjai a Társaságnak, irányítják azt. A Kft. azzal a céllal alakult, hogy a megváltozó politikai - gazdasági környezetben magas szinten nyújtson a megrendelői igényeket maximálisan kielégítő, az európai normáknak megfelelő szolgáltatást. Az elmúlt tizenöt évet a folyamatos, egyenletes fejlődés, technológiai, szakmai színvonal emelkedés jellemezte. Igényes szakmai tevékenységgel, lelkiismeretes, korrekt szakemberek, korszerű technológiák alkalmazásával és folyamatos továbbképzéssel biztosítottuk, hogy tevékenységünk mindenkor megfeleljen a magas piaci elvárásoknak. Mind a négy részlegünk - divatosan : DIVÍZIÓ - alkalmas arra, (és ezt már több alkalommal mód volt bizonyítani is) hogy európai színvonalú üzemben, gyárban felmerülő igényeket ki tudjunk úgy elégíteni, hogy a munkánk végzése során megjelenésünkben, teljesítményben és minőségben is elismerést vívjunk ki. A VITANIKA Kft. vezetése érzékeli, hogy felelősséggel tartozik az alkalmazottak és azok családjáért, azért a közegért, környezetért ahol él - élünk, dolgozunk!! A kor kihívásának eleget tenni csak folyamatosan magas műszaki színvonalon, megbízható minőségben végzett munkával lehet. Úgy kell mozogunk, dolgozunk a megrendelői piacon, hogy a régi Partnerek kiszolgálása folyamatosan megelégedésükre történjen, az új Megrendelők pedig tapasztalják meg Nekik is érdemes minket igénybe venni különböző szolgáltatás elvégzésére! Azoknak akik különböző - a VITANIKA Kft, profiljába beleillő- munkákra kivitelezőt keresnek, szeretnénk felkelteni az érdeklődést irányunkban, keressenek meg bennünket, próbáljanak ki minket. Ez a célunk és ennek a célnak elérése érdekében dolgozunk, alakítjuk minőségbiztosítási politikánkat, építjük jövőnket. Hisszük és valljuk:

A JÓ MINOSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG MINDIG GAZDASÁGOS!

Villanyszerelés, műszerezés

A VITANIKA Kft. egyik részlege az elektromos részleg. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy komplexen kiszolgálja a megrendelők azon igényét, hogy az erős és gyengeáramú villamos berendezések telepítését, üzemeltetését, szervízelését, karbantartását és szükség szerinti tervezését egy kivitelezővel végeztethesse el. Ez a célkitűzés maradéktalanul teljesült az elmúlt időszakban és továbbra is ezen az úton kívánunk tovább haladni. Munkatársaink felkészültsége, végzettsége jogosulttá tesz minket "Ex"-es környezetben Rb. kivitelű szerelés végzésére is. Működésünk eddigi ideje során nagyon sok ilyen munkahelyen dolgoztunk, hiszen a vegyipar, gyógyszer ipar gyártó részlegeiben nem ritka a robbanásveszélyes technológia, környezet. 

Villanyszerelési tevékenységünk palettája az épület villanyszereléstől kezdve (irodák, üzletek, lakóházak) az ipari villanysze- relésen át (üzemcsarnokok erőátviteli és világítási hálózat szerelése) az elosztó - kapcsolószekrények gyártásán keresztül, gépek telepítése, karbantartásán át a teljes villamos üzemvitelig terjed, terve- zéssel együtt. 
 

Műszerész tevékenységünk egyik pillére a szabályzó és mérőberendezések telepítése, (szint, hőmérséklet, nyomás, mennyiség) karbantartása, másik pillér a különféle automata gépek elektromos vezérlésének korszerűsítése, gépsorok, anyagszállító rend-szerek működésének szabályzása, (PLC beépítése, programozása), valamint különféle elektro-pneumatikus rendszerek tervezése, meg-építése, karbantartása. Az elmúlt években a felsorolt tevékenységek mindegyikét igényelték tőlünk különböző cégek, akik közül néhányat, referencia okán, alább megemlítünk:

·  CHINOIN RT.;

·  SANOFI - PHILAXIA;

·  BKV;

·  KRAFT F. H. KFT.;

·  P + M KFT.;

·  FOVÁROSI KER. TUZOLTÓ PARANCSNOKSÁGOK;

·  GEOINFORM KFT.; stb. 
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: