Viner-Pack Kft.
Város: 2330. Dunaharaszti
Utca: Vásárhelyi Pál u. 5. 1394
Telefon: 06 24 518-230
Fax: 06 24 518-230
Mobil:
GPS: 47.3418  - 19.0791
Weblap: www.viner.hu
E-mail: viner@pr.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - csomagolás
Bemutatkozás:

Cégünk a Magyar csomagolóanyag gyártás sok éves szakmai tapasztalataival rendelkezõ meghatározó szereplõje. Mára jelentõs papírfeldolgozói bázissal rendelkezünk. Szervezeti struktúránknak köszönhetõen olyan szolgáltatási rendszert mûködtetünk, amely a piac kihívásainak a legmagasabb szinten is képes megfelelni.

Cégünk évente több száz tonna csomagolóanyagot gyárt. A rendelkezésünkre álló gépkocsi parkkal megrendelõinknek igény szerint kiszállítást is vállalunk. Nagy hangsújt helyezünk a környezetvédelemre is, ezért minimálisra csökkentettük a nem visszadolgozható termékeket, emellett újra hasznosított alapanyagot is használunk. Fõ tevékenységi körünk az élelmiszer ipari csomagoló anyagok gyártása, ezen belül a fóliázott húscsomagoló papír, de mellette számos más termék is szerepel palettánkon.

Cégünk évrõl évre kiemelkedõ eredményt ér el, ezek a sikerek elsõsorban korábbi erõfeszítéseink, beruházásaink, befektetéseink gyümölcsei. Folyamatos rekonstrukciók folynak a papír feldolgozás területén, amelyek az anyag- és energia megtakarítást, minõségjavítást és a környezetterhelés csökkentését szolgálják.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: