Piktor Rt.
Város: 2330. Dunaharaszti
Utca: Némedi út 20. 1366
Telefon: 06 24 490-020
Fax:
Mobil:
GPS: 47.3513  - 19.1011
Weblap: www.piktorrt.hu
E-mail: info@piktorrt.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - festék
Bemutatkozás:

A Piktor Festék és Vegyiáru Kereskedelmi Részvénytársaság a Budapest, VIII. kerületi Kálvária utcában működő magán festékboltból alakult 1984-ben, először pjt formájában, majd betéti társaságként működött. 1995. augusztus 1-től vált részvénytársasággá. Napjainkban az országos festék és vegyiáru forgalmazásban az elsők között foglal helyet.

A Piktor Rt nagykereskedelmi telephelyei Budapesten és Tiszakécskén találhatók. A központi budapesti telephely alapterülete több mint 14.000 m2. Fejlett nagykereskedelmi tevékenységével, beszerzéseivel, korszerű kiszolgálásával lehetővé teszi a nagyfogyasztók igényeinek gyors kielégítését. Raktáraiban a festő-, tapétázó-, asztalos-, parkettázó szakmákban használatos minden felületbevonó, alapozó, ragasztó anyag megtalálható. Az árut korszerű, télen fűthető raktárakban tárolja. Hétköznap reggel 7-től délután 16 óráig várja a kereskedőket és szállítja ki a megrendelt árut partnereinek az ország bármely részére. A nagykereskedelmi tevékenység mellett, mára 14 kiskereskedelmi üzlet képezi a Piktor Rt. saját tulajdonú bolthálózatát, amelyek hétköznap reggel 7-től délután 17 óráig, szombaton reggel 8-tól déli 12 óráig várják a vásárlókat. A vevők udvarias és gyors kiszolgálása mellett a cég működését rendkívül fejlett számítógépes rendszer segíti mind nagykereskedelmi telepein mind festékszaküzleteiben.

A Piktor Rt. kizárólagos importőre a dán Dyrup cég által gyártott kiváló minőségű BONDEX festékcsaládnak. Legfontosabb jellemzői: hosszan tartó felületvédelem, könnyen feldolgozható, környezetbarát festékek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ajánljuk profiknak és barkácsolóknak egyaránt.

A Piktor Rt. korábbi tapasztalatait felhasználva 2000-ben új franchise jellegű beszerzési társaságot hozott létre más festék-nagykereskedő cégekkel közösen Festéklánc Kft néven. Ennek alapelve, hogy exkluzív szerződések keretében különleges kedvezmények mellett egységes akciókkal és reklámlehetőségekkel folyamatosan növekvő forgalmat biztosítson vevőpartnereinek a hazai kiskereskedelem védelme érdekében.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: