Styx Irodatechnikai Kft.
Város: 1097. Budapest
Utca: Táblás köz 4. 1318
Telefon: 06 1 439-0254
Fax: 06 1 439-0254
Mobil:
GPS: 47.4621  - 19.1014
Weblap: www.mimio.hu
E-mail: info@styx-irodatechnika.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
Bemutatkozás:

Cégtörténet, profil

Cégünk 1994-ben alakult Budapesten. Az azóta eltelt 11 év alatt a Styx Irodatechnikai Kft. bebizonyította, hogy kompetens és képes alkalmazkodni a piac elvárásaihoz.

Munkatársaink rátermettsége, szaktudása és hozzáállása garantálja cégünk magas minőségű szolgáltatását.

Célunk, hogy ügyfeleink számára komplett irodai megoldásokat kínáljunk a tanácsadástól a kivitelezésig.

Fő profilunk irodatechnikai berendezések (fénymásolók, faxok, nyomtatók, multifunkciós berendezések, iratmegsemmisítők) és vizuáltechnikai eszközök (interaktív tábla és tartozékai) forgalmazása, bérbeadása, javítása, kellékanyagok értékesítése, azok újratöltése. Termékeinket azonnal vagy rövid határidőre tudjuk szállítani megrendelőink számára. Törzsvásárlóink részére kedvezményes árakat biztosítunk.

Folyamatosan bővülő termékkínálatunkból készséggel segítünk kiválasztani a megrendelő igényeinek legjobban megfelelő eszközt, szolgáltatást. Finanszírozó partnercégünk segítségével személyre szabott fizetési konstrukciót (bérlet, lízing) tudunk kialakítani. Komplett outsourcing megoldásokat is kínálunk ügyfeleink részére az irodatechnika területén. A Styx Irodatechnikai Kft. munkatársai magas szakmai felkészültséggel rendelkeznek, folyamatosan részt vesznek dealer-i továbbképzéseken, rendezvényeken.

Szervizszolgáltatásunk keretében -szerződött ügyfeleinknél- munkatársunk a bejelentéstől számított 8 munkaórán belül megkezdi a hiba elhárítását. Kiemelt partnereinknél ez az időtartam csupán 4 munkaóra. Amennyiben a helyszínen a hibát elhárítani nem tudjuk, igény szerint cseregépet biztosítunk.

Hivatalos forgalmazói vagyunk többek között a CANON, a KYOCERA és a Samsung irodatechnikai termékeknek; valamint kizárólagos forgalmazója vagyunk a mimio ( www.mimio.com) vizuáltechnikai termékeknek.

A Styx Irodatechnikai Kft. jelenleg kb. 1.100 irodai berendezés működését biztosítja zökkenőmentesen ügyfelei részére.
Ezek egy részét teljes körű üzemeltetési szerződés, más részét átalánydíjas szerviz szerződés keretében végezzük, de vannak olyan ügyfelek, akik eseti, térítéses alapon veszik igénybe szolgáltatásainkat.

Bízunk abban, hogy munkatársaink felkészültségével, hozzáállásával és szolgáltatásaink minőségével sikerül megnyernünk az Ön bizalmát is, így a jövőben az Ön cégét is ügyfeleink körében köszönthetjük!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: